Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +164
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Nie, Afryka nie jest aktualnie żadnym problemem, bo względnie mało konsumują. Oczywiście to się zmieni, ale na razie jest spokój.
yyyyyy
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Po Twoim nicku niestety wygląda na to, że Ty też nie.
@czescmampytanie: jeszcze znikną narzekania na hipergamie, to już progres wart świeczki
W naturze hipergamia żeńska w sytuacji przerostu populacji jest zjawiskiem wręcz zbawiennym
@Moc90: absolutnie tak ale ja nie pisałem o znaczeniu tylko o tragedii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Że hipergamia ma pozytywny impakt na świat to chyba oczywiste
@AusserKontrolle: Nie no bez jaj. Jest takich od zarąbania. Ale ja mam w drugą stronę - tych dziewczyn bym raczej nie chciał, gdy widzę taką parę.
@typowyWykopekMizogin: Jest bardzo proste rozwiązanie tej sytuacji. Wystarczy nie wypłacać emerytur lub wypłacać poniżej przeżywalności. Co? Nie można? A niby jak te kraje 3-go świata funkcjonują. Po prostu żyliśmy w okresie bezpieczeństwa i rozkwitu, który dla większości się kończy i będzie głód i śmierć.
@AusserKontrolle: uu brzmi jakby piekło i byś musiał się dowartościować xD
@thorgoth: Europa nie jest przeludniona, przeludniona jest Azja i Afryka.
@thorgoth: Depopulacja zwalczana napływem taniej siły roboczej z krajów trzeciego świata.
@thorgoth: Nie wiem czy zauważyłeś ale z puli genów, zupełnie jak w "Idiokracji", znikają przede wszystkim te "średnie" i "dobre" jednostki. Za to tradycyjnie i bez zastanowienia mnoży się patologia. "Klasa niższa" zdaje się podtrzymywać dzietność w okolicy 2. Genetycznie obdarzony Pan Chadowy Chad jedynie rucha, on nie rozmnaża się ciągle jak jakiś Czyngis-chan (
@AusserKontrolle: czyli jednak #pieklokobiet
@mroznykasztan: wszystkie kontynenty oprócz antarktydy i być może Australii są przeludnione.
@Zarrakash to jest trudne do zmierzenia kto dokładnie znika i chętnie bym jakieś wiarygodne dane