Aktywne Wpisy

stanley88 +1556
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Nupharizar +266
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
Potem dawaj ogłoszenia konkretnie że tego szukasz, i spędzaj trochę czasu szukając.
Jeśli spędzisz tak godzinę dziennie to do pół roku kogoś znajdziesz
@mirko_anonim: przekonałeś mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli serio piszesz i nie wiesz jak ogarnąć dupę do ruchania mając miesięcznie 50k no to nie mam dobrych wiadomości. Nawet 10 baniek ci nie pomoże.
i jak będą przychodzić na interview to powiedz im o "układzie" jaki proponujesz
99 popuka się w głowę, ale setna się zgodzi
( no może 19:1 raczej)
@Pandzia_art uwierz mi szukałem. Często te domatorstwo to się okazywało, że ona to wychodzi tylko w weekendy do klubów/na domówki bądź szukały tylko internetowych znajomości dla zabicia nudy, inne faktycznie domatorki wzdychały do przebojowych oskich w nadzieji, że ci wyciągnę je do ludzi. Never again już wole julczyska te są chociaż szczere w tym