✨️ Autor wpisu (OP): @tomek001Hej ja byłem postrzegany trochę jako banan, bo stary miał firmę, ale oprócz tego że mój stary miał pieniądze to ja żadnych korzyści z tego nie miałem. Byli z biedniejszych rodzin ode mnie co dostawali fajniejsze rzeczy czy normalne kieszonkowe.
✨️ Autor wpisu (OP): @wap_eeL No ja właśnie mam szerszą perspektywę, bo wiem co było we wcześniejszych latach i w którym momencie s----------e zaczęło mi się udzielać.
@mirko_anonim wiadomo, oczywiście wina rodziców...... jak nie masz telefonu to się zapracowuje na niego.. dodatkowa praca po szkole, odkładanie pieniędzy przez kilka miesięcy i tyle.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
ja byłem postrzegany trochę jako banan, bo stary miał firmę, ale oprócz tego że mój stary miał pieniądze to ja żadnych korzyści z tego nie miałem. Byli z biedniejszych rodzin ode mnie co dostawali fajniejsze rzeczy czy normalne kieszonkowe.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Nie ma takiej możliwości, żebym sobie znalazł żonę w obecnej sytuacji.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord