Wpis z mikrobloga

Chłop zrobił sobie "przerwę" ze swoją laską. wrócili do siebie po kilku miesiącach i okazało się, że laska zaciążyła z innym xD
Inna parka znajoma. świętoje.bliwi, co tydzień w kościele, czystość do ślubu. laska poszła na panieński i dała się zalać nowo poznanemu typowi - zaciążyła xD

co raz słyszę, że czyjaś córka, siostra wróciła z pracy zza granicy z brzuchem sama bez ojca.

kumpla żona robi w mopsie to 3/4 "klientów" to samotne matki co się dały pozalewać jakimś patusom co tylko dali nasienie i się zwinęli, albo zwinęli ich do puchy.

portale randkowe zasrane młodymi kobietami z dziećmi.

czy wy p0lki robicie cokolwiek innego oprócz parzenia się i zaciążania z przypadkowymi typami? xD

jak w tym kraju ma być dobrze jak tu k.urwa nie zachodzi żadna selekcja partnerów tylko mnożenie się oparte na najniższych instynktach i wypluwanie kolejnych przygłupich na ten świat takich samych jak ich tatusiowie z IQ < 80.

ps. uprzedzając. nie jestem incelem. żyję w stałym związku, ale takie mam obserwacje od dłuższego czasu.

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #blackpill #zwiazki #seks #ciaza #bekazpodludzi #polki #p0lka #p0lki
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Patrząc na to, jaka dzietność jest w Polsce, to albo OP się obraca w jakimś szczególnym środowisku, albo ma bardzo wybiórcze przykłady.

Polki zdecydowanie NIE zaciążają z przypadkowymi typami jak popadnie. XD
  • Odpowiedz
co nie zmienia faktu że ruchają się dwie osoby i obie ponoszą tego konsekwencje

@paulina-em: No właśnie nie ponoszą, bo przypadkowy typ poznany na dyskotece, o którym laska wie, że prawdopodobnie ma na imię Mirek #pdk, może #!$%@?ć do Uzbekistanu, a ona zostanie z dzieciakiem, więc to w interesie kobiety powinno być minimalizowanie szansy na zajście w ciążę

Oczywiście nie jest to sprawiedliwe.
  • Odpowiedz
@kazieczkowy: Z życia wzięte. Zacząłem się spotkać z taką jedną, stwierdziła, że jednak to nie to i aby relacje pozostały na stopie koleżeńskiej. Za pół roku się odzywa że jednak popełniła błąd i że chciała by ze mną stworzyć rodzinę xD Przy okazji nadmieniła że jest w ciąży "ale tamten nie nadaje się na ojca tak jak Ty " xDD A wydała się taka ogarnięta a puściła się z pierwszym
  • Odpowiedz
@kazieczkowy: dlatego dla samotnych matek nie powinno być absolutnie żadnego wsparcie, jeszcze dowalić podatek od bękarta i głupoty. Niech zdychają pod płotem, patalogia w społeczeństwie nie jest nam potrzebna
  • Odpowiedz
@kazieczkowy: Rozwiązanie jest bardzo proste, kobiety nie powinny uprawiać seksu z absolutnie żadnym mężczyzną, a wyłącznie z drugą kobietą. To sprawi, że nie będzie na Tinderze żadnych kobiet z dziećmi z wpadki :)
  • Odpowiedz
  • 0
Z życia wzięte. Zacząłem się spotkać z taką jedną, stwierdziła, że jednak to nie to i aby relacje pozostały na stopie koleżeńskiej. Za pół roku się odzywa że jednak popełniła błąd i że chciała by ze mną stworzyć rodzinę xD Przy okazji nadmieniła że jest w ciąży "ale tamten nie nadaje się na ojca tak jak Ty " xDD A wydała się taka ogarnięta a puściła się z pierwszym lepszym

@Sky_Dancer
  • Odpowiedz
  • 1
tyle "p0lek" zaciążyło, a mamy katastrofę demograficzną xD

Szkoda że matka opa nie podjęła innej decyzji

Odpowiedz

@Valhalla159: nie trzeba być geniuszem żeby stwierdzić, że post ma charakter zaobserwowanych wybiórczych przykładów :D.
Ten sam mechanizm co jedziesz do biedronki na zakupy i stwierdzasz, że na drogach same suvy po 200-300k, a jakbyś zaczął faktycznie liczyć to się okaże, że takich suvów to jest 1 na 10 miniętych samochodów tylko tej
  • Odpowiedz
  • 0
@nowywinternetach: @altrys Tylko, że wątek dotyczy tych, które dały się pozalewać typom, którzy ewidentnie z założenia nie będą "ojcami" dla tych dzieci poza dawcami nasienia.
Facet zakłada gumkę jak pekluję bladź na jedną noc, bo w życiu nie chciałby mieć dziecka z jakąś dajką osiedlową.

Kobiecie jakiś dyskotekowy alvaro nawinie makaron na uszy i ta nagle zapomina o ewentualnym ryzyku bycia samotną matką mimo, że zna typa od 2 godzin i daje mu dupy bez zabezpieczenia.
  • Odpowiedz
@kazieczkowy: tak właśnie, świeżak zielonka będzie ekstrapolował (prawdopodobnie) zmyślone historie na całą populację kobiet xD

co tu ludzie plusują to ja nie wiem...
  • Odpowiedz