Aktywne Wpisy

Vegasik69 +68
źródło: 1000017450
Pobierz
daeun +88
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz

Eh przyśniła mi się dziś moja gimnazjalna miłość, ogólnie śni mi się od czasu do czasu nadal, przeważnie są to dość smutne sny, bo mam wrażenie, że unika nawiązania kontaktu ze mną. Pod koniec snu zaczepił mnie mój kolega który powiedział, że z nią rozmawiał i między innymi zapytał ją skąd się tu wzięła, a ona powiedziała mu "Po [moje-imię] przyszłam".
Wiem, że to tylko sen, ale ucieszyło mnie to bardzo. Musze chyba poćwiczyć te całe świadome sny.
#feels
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim