Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W odmetach internetu natknalem sie na https://old.reddit.com/r/Chadtopia/ gdzie wszyscy wypisuja same superlatywy pod zdjeciami czy wideo "dobrych chlopakow". Wiecie, takich co odprowadzaja do domu, daja prezenty, pomagaja, ustepuja i tak dalej, "wnerze sie liczy". Siedlisko bluepilla.

Apogeum nastapilo pod tym wideo https://old.reddit.com/r/Chadtopia/comments/15n3ots/the_ultimate_chad_stealing_girls_hearts_with/ jak to dziewczyny daja prezenty na walentynki wlasnie takiemu dobremu chlopakowi i go przytulaja. Ktokolwiek napisze w komentarzach prawde jest od razu minusowany i oskarzany o incelizm. Wiecie jaka prawde "Friend zone for life" albo "And no one dated him"

I tak mi sie przypomnialo jak bylem zblupillowanym przez matke nastolatkiem. Tyle lat straconych w wiare ze "wnetrze sie liczy" i ze trzeba byc dobrym. Rodzice zamiast zagonic 14 latka na sport, to ojciec ogladal tv 24/7 a matka gotowala i podnosila pod nos. 120 kilogramow w wieku 15 lat. I oczywiscie mily, dobry, sluzebny, z masa kolezanek. "Oh jaki z ciebie dobry kolega, oh jaki ty mily jestes" "Ale ma Pani milego syna". A w miedzyczasie oskarki chodzily na imprezy z tymi kolezankami. Boze jaki ja bylem naiwny, czemu ojciec nigdy nie powiedzial jak zycie wyglada? Czemu matka musiala mi swoj feministyczne p------y wpajac od dziecka? Na szczescie obudzilem sie na studiach ale nikt mi nie odda tych nastoletnich lat zycia. I tak, kilkanascie lat pozniej a we mni dalej siedzi ta zolc ze bylem tlusta "dobra" kula jak bylem nastolatkiem i ze mi to zrylo banie. Polskie pokolenie boomersow wychowuje wlasnie takich poslusznych niewolnikow co sie boja wlasnego cienia.

#blackpill powinnien byc nauczany w szkole. To ze dziewczyny mowia jedno a robia drugie powinno byc wyryte na kazdej scianie szkoly.

#zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ale jeżeli te same dziewczyny mówiły mu, że wygląd się nie liczy tylko wnętrze, to czemu miałby uznać 120kg za jakąkolwiek przeszkodę? Chcesz powiedzieć, że zarówno rodzice, rodzina, nauczyciele i dziewczyny okłamywały go? To dopiero dystopia...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
  • Odpowiedz