Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +1724
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
juzwos +215
Popieram, przynajmniej nie będą mogli nigdzie upychać swoich rodzin.
#bekazpisu #polityka #polska #wybory #referendum
@Urbann: Ja to na pewno nie wezmę udziału, w sensie nie pobiorę karty, bo to nabija frekwencję. Wezmę udział tylko w wyborach do senatu i sejmu. Oby więcej osób tak zrobiło to wyjdzie, że np. frekwencja w wyborach 70%, a w referendum np. 40%. Co by ośmieszyło PiSiorów. Chociaż w sumie nie będzie to
@Ogau: nie sprzedaż. To brzmi normalnie. Wyprzedaż. To brzmi jak promocyjna cena :)
@apee: dodałbym "obcych kulturowo" dla lepszego efektu
Po prostu nie brać udziału w referendum, tylko wyłącznie w wyborach i tyle
Ja się #!$%@? boję tych wyborów...
@stan-tookie-1: ale przynajmniej nie trzeba drukować prawa pod monopol państwowej spółki.
@dr3vil:
nie, jak sie okaze ze wiekszosc jest na TAK, to beda mieli paliwo polityczne do tego, zeby w partyjnych gadzinowkach antagonizowac sektę przeciwko wiekszosci spoleczenstwa.