mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Dyspenseria
@mirko_anonim: kup susz od rolnika zmielony, widziałem same kwiaty za 50zl za 1kg
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @Dyspenseria: Dzięki za cynk. Gdzie trzeba tego szukać oprócz alledrogo?

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
0
Magnorium
Magnorium
@mirko_anonim: kombinat konopny ma 0.5kg za 200 zl jak co
0
d.....a
d.....a
@mirko_anonim: Mirek mam farmę moge ci 10kg wiaderko tych kwiatkow i tak poleci na
Kompost prima sort towar
0
Dyspenseria
@mirko_anonim: olx, grupy na Facebooku
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): >ale nie ma absolutnie żadnych danych o ilości substancji w herbatach.

@mirko_anonim: nikt tego typu badań nie robi. Herbatki są albo z Finoli 75 albo z Futury, więc masz poniżej 0, 2% THC

─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
Timolol
@mirko_anonim pewnie w tych herbatkach jest poniżej 0,1% thc + odlicz straty przy ekstrakcie, bo to nie laboratorium xD przy naturawita dwie paki na mnie ledwo dzialaly, dopiero jakaś normalna herbatka 80g na mnie zadziałała (+ dalem do piekarnika). Dla mnie cenowo wychodzi podobnie/gorzej + dużo czasu tracę. Jeśli starcza ci jedna paczka na dwa razy, to o wiele bardziej sie opłaca niż greenout
0
Timolol
@daj_lyka ooo kojarzę pana eksperta ( ͡º ͜ʖ͡º) dzięki za przepis
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @Magnorium: kombinat jest drogi.

@daj_lyka: jakie
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): Finoli 75 albo z Futury to są odmiany takie jak sie nasiona kupuje?

─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
0
Dyspenseria
@mirko_anonim: poprawie cię, obecnie mamy limit 0,3%, ale @Timolol ma rację i jest tam około 0.1%
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @Timolol: na ile starcza Ci greenout?

Jak wygląda sprawa z tolerką? Ile więcej będzie potrzebował ktoś kto dużo zażywa?

─────────────────────
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @cbd5492: nie jestem zalogowany i nie widze Twojego posta. Możesz mnie nakierować co tam ciekawego masz?

─────────────────────
0
kawalekpodlogi
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): >dużo czasu tracę

@Timolol: to jest najgorszy aspekt robienia makumby. Trzeba stać godzinę przy kuchence i pilnować mleka.

─────────────────────
0