@mirko_anonim: zawsze zalezy czy po drodze do takiego stanu byly jakie cwiczenia czy nie, jesli nie to juz szczupla nie jestes, jesli w tych 63kg wagi sa tez miesnie to jest git ogolnie nie ma tragedii ale juz musisz uwazac na wage
@mirko_anonim: nie potrafie sobie wyobrazic, zalezy jak sie rozlozylo te 68 kilo w sumie. Daj jakies foto pogladowe z neta.Wydaje mi sie, ze moja narzeczona miala podobne wartosci
@mirko_anonim: Mam siostrę starszą od ciebie i waży 50 kg, więc p---------e wykopków o "w tym wieku" wsadź między bajki i w pierwszej kolejności włącz dietę. Mnóstwo ludzi myśli, że wystarczy, jak pobiega 30 minut, albo przejedzie rowerem 10 km, to już się będzie mogło n----------ć i jeszcze schudnie. A później pikachu fejs, bo bilans kaloryczny jednak dodatni.
Anonim (nie OP): waga nic nie mówi, jak masz 68 kg tłuszczu bez mięśnia to możesz wyglądać tragicznie bez kształtu, a możesz mieć 80 kg tłuszczu na mięśniu i wyglądać poprawnie
@mirko_anonim: Dużo zależy jeszcze od proporcji sylwetki i jędrności ciała, ale te 5 kg mniej to plus do wyglądu i samopoczucia. Postaraj się odżywiać zdrowiej i więcej ruszać, małe kroczki, byle do celu.
@Antibambino: i ta siostra wyglada jak mała dziewczynka, bo ani d--y ani cycka. To się moze podobać facetom, co mają ciągoty do małolat. Mężczyznom w podobnym wieku raczej nie. Oczywiście większość tu się wypowiadających, ze kobita za gruba, to raczej młodzież grubo ponizej 30stki. Ty pewnie też. Preferencje się z wiekiem zmieniają
@mirko_anonim: źle się czujesz w swoim ciele? Czy tu na pewno chodzi tylko o wagę? Według mnie normalna waga, żeby kobieta okolo 40stki była ruchable. Nie jakiś tam szkieletor.
#zalesie #otylosc
Czy kobieta prawie 40 letnia mierząca 168 cm i ważąca 63 kg jest gruba? Pytam bo mam straszne kompleksy i wydaje mi się, że jestem gruba.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: To się nazywa niedowzrost.
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: patrząc na to, jak ulane są w dużej części kobiety, to pewnie znacząco poniżej średniej. Z resztą, BMI raczej nie wskazuje na nadwagę.
ogolnie nie ma tragedii ale juz musisz uwazac na wage
Rusz dupę na siłownię i do dietetyka skoro masz kompleksy. Wyjdzie Ci na zdrowie.
Trzymam kciuki i nie przejmuj się moja wypowiedzią tylko zmotywuj.
@mirko_anonim: Mam siostrę starszą od ciebie i waży 50 kg, więc p---------e wykopków o "w tym wieku" wsadź między bajki i w pierwszej kolejności włącz dietę. Mnóstwo ludzi myśli, że wystarczy, jak pobiega 30 minut, albo przejedzie rowerem 10 km, to już się będzie mogło n----------ć i jeszcze schudnie. A później pikachu fejs, bo bilans kaloryczny jednak dodatni.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Z resztą, nawet jeśli, to co z tego?
@mirko_anonim: 40 letnia to tak, ale 35 nie.
@Antibambino: i ta siostra wyglada jak mała dziewczynka, bo ani d--y ani cycka. To się moze podobać facetom, co mają ciągoty do małolat. Mężczyznom w podobnym wieku raczej nie.
Oczywiście większość tu się wypowiadających, ze kobita za gruba, to raczej młodzież grubo ponizej 30stki. Ty pewnie też.
Preferencje się z wiekiem zmieniają