Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #otylosc

Czy kobieta prawie 40 letnia mierząca 168 cm i ważąca 63 kg jest gruba? Pytam bo mam straszne kompleksy i wydaje mi się, że jestem gruba.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: To się nazywa niedowzrost.
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

168 cm i ważąca 63 kg

@mirko_anonim: patrząc na to, jak ulane są w dużej części kobiety, to pewnie znacząco poniżej średniej. Z resztą, BMI raczej nie wskazuje na nadwagę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zawsze zalezy czy po drodze do takiego stanu byly jakie cwiczenia czy nie, jesli nie to juz szczupla nie jestes, jesli w tych 63kg wagi sa tez miesnie to jest git
ogolnie nie ma tragedii ale juz musisz uwazac na wage
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesteś gruba. Wiek nie ma nic do rzeczy.
Rusz dupę na siłownię i do dietetyka skoro masz kompleksy. Wyjdzie Ci na zdrowie.

Trzymam kciuki i nie przejmuj się moja wypowiedzią tylko zmotywuj.
  • Odpowiedz
Czy kobieta prawie 40 letnia

@mirko_anonim: Mam siostrę starszą od ciebie i waży 50 kg, więc p---------e wykopków o "w tym wieku" wsadź między bajki i w pierwszej kolejności włącz dietę. Mnóstwo ludzi myśli, że wystarczy, jak pobiega 30 minut, albo przejedzie rowerem 10 km, to już się będzie mogło n----------ć i jeszcze schudnie. A później pikachu fejs, bo bilans kaloryczny jednak dodatni.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dużo zależy jeszcze od proporcji sylwetki i jędrności ciała, ale te 5 kg mniej to plus do wyglądu i samopoczucia. Postaraj się odżywiać zdrowiej i więcej ruszać, małe kroczki, byle do celu.
  • Odpowiedz
Mam siostrę starszą od ciebie i waży 50 kg

@Antibambino: i ta siostra wyglada jak mała dziewczynka, bo ani d--y ani cycka. To się moze podobać facetom, co mają ciągoty do małolat. Mężczyznom w podobnym wieku raczej nie.
Oczywiście większość tu się wypowiadających, ze kobita za gruba, to raczej młodzież grubo ponizej 30stki. Ty pewnie też.
Preferencje się z wiekiem zmieniają
  • Odpowiedz