Wpis z mikrobloga

Najgorsza praca z wymienionych twoim zdaniem to

• Kasjer - biedronka 18.9% (69)
  • Kasjer - lidl 1.4% (5)
  • Kasjer - żabka 18.6% (68)
  • Mcdonalds - Pracownik restauracji 23.0% (84)
  • Amazon - magazynier 38.1% (139)

Oddanych głosów: 365

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herato: Kurier - z----------z cały dzień żeby skończyć o ludzkiej godzinie, paczki zooplus 30kg z p---------m kocim żwirkiem na 4 piętra po schodach, gdzie na górze w nagrodę usłyszysz - co ciężkie?? ;) długo by wymieniać k------o tej pracy :D
  • Odpowiedz
@Herato: Przerażająca jest dla mnie wizja bezmyślnego powtarzania tej samej czynności przez 8 godzin, więc zdecydowanie magazynier, produkcja. Myślę, że im większy sklep, tym lepiej, bo zawsze można wziąć się za wykładanie towaru, albo sprzątanie, albo jeszcze coś innego. W ruchliwej Żabce musi być p--------e, dodatkowo użerasz się z alkusami i złodziejami.
  • Odpowiedz
@tekserew: w maku często dają niepełny etat i możliwość dodatkowych godzin " normalnie " płatnych, przykładowo na pół etatu masz w umowie że dodatkowe 68 godzin masz płacone za normalną stawkę, największy minus to pewnie to że urlop wyliczają ci z pół etatu mimo że na przykład robisz co miesiąc znacznie więcej godzin
  • Odpowiedz
@Kindybal_xD: nie zgadzam się, kasa w Maku była moim ulubionym stanowiskiem tam, mało musiałem cierpieć w godzinach największego ruchu, tylko dobrze liczyć pieniądze i klepać formułki i nie trzeba było schodzić z niej XD

Wg mnie Amazon, słyszałem, że tam są
tak beznadziejne warunki pracy że aż ludzie z przepracowania umierają, w sensie są przypadki takie.
  • Odpowiedz