Aktywne Wpisy

radzioso532 +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

hokei00 +9
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz

Zmiana wersji wykopu była kroplą przepełniają podrdzewiałą już czarę. A, o ironio, nawet podejście i skasowanie konta okazało się znacznie trudniejsze i to bynajmniej nie z powodu własnych emocji i buraczanego koloru loginu, lecz czystej nieudolności programistów.
Ale mimo wszystko jakoś trochę sentymentu zostało i choć użytkowanie serwisu i działanie linków potrafi poruszyć wiele nerwów, to wciąż to czasem robię.
A że nie mam konta, a odczułem potrzebne napisania, to tylko tak mogę... Tak zwrócić się do @MioMiaMiu i powiedzieć, że masz literacki styl pisania i jeśli jeszcze nie piszesz, to zdecydowanie powinnaś pomyśleć o tym! A jednocześnie przywołałaś moje wspomnienia ze szpitala, choć byłem wtedy już w siódmej klasie, a zostawienie samemu nie było mi obce.
#miomiamiucontent
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 33686553._SY540_
Pobierzźródło: f8261a9e05587410ce4f7a25ac5554b4
Pobierz