Aktywne Wpisy

annlupin +16
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
ibleedforyou +12
zjem se kilka sztuk oliwek zielonych
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin6654432
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: litości ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Widać, że nie znasz totalnie tej branży, a się wypowiadasz. Ale ok, niech Ci będzie, że alfonsi istnieją, bo te biedne dziewczyny są tak głupie że same by sobie nie poradziły, a w dodatku alfons zna wykop i na nim pisze.
────────────────
Ja tak piszę, bo tak w internecie się pisze. A dlaczego - to nie wiem, chyba nikt nie wie. Tak się przyjęło. Do nich bym tak nie powiedział.
─────────────────
Co Cię śmieszy w tym że napisałem "lubię inteligentne dziewczyny, a divy w większości są inteligentne, bo takie muszą być żeby utrzymać się w tej pracy - głupie się tam nie nadają"
Znasz realia tej branży? Jeżeli jakaś głupia zacznie taką pracę, to szybko ją klienci wykończą, szybko się wypali, szybko zrozumie że musi być oszustką, szybko zacznie oszukiwać, bo inaczej nie potrafi.
Inteligentna - a takich jest bardzo
"Dobrze też jest sprawdzać garso przeczytać cały wątek i wtedy się wybrać do sprawdzonej divy. Dużo jest też dobrych div, które nie chcą mieć teczek na garso"
Tak, wyżej napisałem że czytam garso tylko by się pośmiać. Ale to co napisałeś to się zgadzam, oczywiście nowi klienci OBOWIĄZKOWO powinni szukać div na garso i dokładnie poczytać opinie.
Ogólne zdanie o ludziach z garso mam złe, divy też mają
───────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero