Aktywne Wpisy

mirko_anonim +87
✨️ Rozwód po półtora roku małżeństwa – moja historia Ⓘ
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej
Półtora roku od ślubu wniosłem o rozwód, a od wczoraj jestem już "wolnym człowiekiem"
Ja chciałem oszczędzać, myślałem o przyszłości, o tym żeby w końcu kupić własne M, żeby budować coś trwałego.
Ona ciągle wydawanie kasy, spontaniczne decyzje, knajpy, podróże, zakupy, zakupy, jedzenie na wynos. kiedy próbujesz odkładać na wspólny cel, a druga strona nie widzi w tym sensu, to po prostu zaczyna się frustracja.
Najbardziej

Misaka +134
źródło: G37upXhXQAAqmzJ
Pobierz

@Fabriczo: XDDD
A Wójcika zgubiły wąskie horyzonty myślenia. Uważał że skoro on jest w stanie panować nad piciem, to każdy jest w stanie, a jak chla, to jego wybór. Żadnej lekcji z sytuacji innych osób nie wyciągnął. Tymczasem okazało się, że jak przyszły problemy - pozwy, bezradność mimo kierowania sprawy nawet do TV i RPO,
Alkoholizm to jest choroba i ludzi powinno się zachęcać do leczenia, bo szejmowanie odwrotny skutek przynosi.
to bardziej widzowie odebrali w ten sposob wszystko a on ich nie wyprowadzal z bledu a nawet zachecal do tego by tam to rozumieli
ale ze jest pijakiem to kazdy przeciez wiedzial od zawsze, widzowie sie nie dawali wyprowadzic z bledu rozumowania tego wszystkiego
gdyby nawet teraz wojcik powiedzial ze slawek nie wacha gaci to oni i tak mowili ze
Dostajemy Kolabo dwóch falszywcow vs Pati bez honoru.
domyslam sie
nastepny w lancuchu statywow glodnych donejtow
jeszcze byl wczesniej dziad wasaty ktorego wojcik strzepal z siebie bo sie afiszowal wzglednie slaba znajomoscia przez swojego brata
wiadomo - prawdziwe pieniadze w bialymstoku to sie zarabia na wygrazaniu rafalkowi XD tz rafalowi kosno bo przeciez do rafala niz nie mam, pato czasem odpisze, wojcik nie, topaczeskiego nie znam... momentami rafala traktuje powazniej niz reszte bo rafal sie tam wyleje z internetu postem
- wyprowadzka z domku drewnianego bez kibla
- prawo jazdy
- w sumie to 0 odpałów od jakiegoś czasu, nic głupiego nie robi
- klepie montonny kontent na