Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +36
Dzisiaj 9000zł z donejtów XD ja na to musze 2,5 miesiąca #!$%@?ć. Typiarka co ma 100-200 widzów średnio. Dla mnie ot jest jakiś fenomen socjologiczny jak taka mała streamerka moze dostawać kilkaset tysiecy zlotych rocznie w donejtach. Cos co mi sie w glowie nie miesci
#przegryw #twitch #codziennydonategoalk4rolinv #pieklokobiet #pracbaza #praca
#przegryw #twitch #codziennydonategoalk4rolinv #pieklokobiet #pracbaza #praca
drobne_na_taryfe +27
Jak to wygląda w pracy przez agencję w Holandii, gdybym chciał skorzystać z pomocy lekarza? Od jakiegoś czasu mi praktycznie ciągle palce drętwieją co dość mocno mnie niepokoi i chyba wypadałoby się z tym wybrać gdzieś. Ale słyszałem że w Holandii drogie jest keczenie i lepiej tu nie chorować. A ja nie chciałbym zmuszony zostać przez tą sytuację do powrotu do Polski
#pytanie #zdrowie #medycyna #lekarz #pracazagranica
Stary, gość ma prawo nie wiedzieć. Ja np. byłem w NL i nie wiedziałem. Dzięki że napisałeś następnym razem jak będę jechać to sobie coś wykupię.
W 90% przypadków szukaliby haka, żeby się ciebie pozbyć. Tak, wiem, prawo chroni itd. Bzdura. Realia są inne.
@_gabriel no właśnie tak samo podejrzewam. A zależy mi żeby zostać tam, gdzie jestem. Chyba po prostu muszę
Oni nie szukają przyczyny chorobowy/dolegliwości tyllko ewentualnie będą próbować je zaleczyć na ślepo (bez badań).
Brałeś paracetamol? Jak nie to bierz i obserwuj, a jak brałeś to obserwuj i przyjdź za miesiąc, jeśli się pogorszy. Tak ci mogą powiedzieć.
Często lekarze w Holandii uważają, że my