Wpis z mikrobloga

Dzisiaj 9000zł z donejtów XD ja na to musze 2,5 miesiąca z---------ć. Typiarka co ma 100-200 widzów średnio. Dla mnie ot jest jakiś fenomen socjologiczny jak taka mała streamerka moze dostawać kilkaset tysiecy zlotych rocznie w donejtach. Cos co mi sie w glowie nie miesci

#przegryw #twitch #codziennydonategoalk4rolinv #pieklokobiet #pracbaza #praca
PierdekAlonso - Dzisiaj 9000zł z donejtów XD ja na to musze 2,5 miesiąca z---------ć....

źródło: image

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 39
@PierdekAlonso: jeden z drugim myśli że jak wpłaci jakiś większy hajs to ona się do niego odezwie czy coś i zwróci na niego uwagę, tymczasem typ jest jednym z dziesiątek spermiarzy myślących w ten sam sposób xD
  • Odpowiedz
la mnie ot jest jakiś fenomen socjologiczny jak taka mała streamerka moze dostawać kilkaset tysiecy zlotych rocznie w donejtach

@PierdekAlonso: to teraz obczaj sobie te tępe cipy co tych donejtów nie dostają :D Najlepsze są te co zakładają onlyfans, sprzedają nudle, k----ą się za pieniądze i dostają jakieś grosze.

To jest dopiero przerażające, że dla takiej ładnej dziewczyny z wyglądem 'dziewczyny z sąsiedztwa' można takie pieniądze kosić. Tymczasem większość kobiet
  • Odpowiedz
  • 5
@PierdekAlonso chciałbym widzieć tych debili co to oglądają, a jeszcze gorzej jak wpłacają kasę. Kiedyś siedziałem na s-x kamerkach i tam gość wziął typiare (szara przeciętna myszka) na priv, gdzie miała ustawiony za 1minute ponad 10$. Siedział z nią tam z pół godziny. To przecież u nas za ten hajs można by mieć prostytutkę na cały dzień xD a chłop walił konia przez monitor
  • Odpowiedz