Aktywne Wpisy

frugASS +25
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Citizen_Kane +5
Mireczki,
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie
moja różowa mi robi awantury, żebym zmienił pracę. Jej argumenty-praca nie rozwojowa i słabe zarobki. O ile z pierwszym się zgodzę (Januszex, tu nie ma mowy o karierze), to co do drugiego zacząłem mieć wątpliwości.
Wyciągam 7-9K netto miesięcznie + UOP + służbowe auto + oddaje za paliwo za dojazdy do pracy (choć często jest to dojazd ok.50 minut do drugiego miasta, co nie jest zwracane jako "czas w pracy"). Dodatkowo, w sezonie

źródło: daily_picdump_4418_640_high_17
Pobierz2. ta droga dla rowerów łączy dwie jezdnie więc można legalnie między nimi przejechać rowerem ale autem już nie (przynajmniej po tej DDR). Może to jest cały sens tego znaku. Zabronić przejazdu samochodom ale zostawić przejazd dla rowerów. Jak zwykle, przydałby się szerszy kontekst dla zrozumienia sytuacji ale wtedy może już nie dałoby się wywołać takiej sensacji odpowiednio
źródło: Screenshot_1
Pobierzźródło: IMG_1559
Pobierz@faxepl: tylko jaka sensacja? Przecież takie budowanie "śmieszek" jest powszechne, wyjdź w swoim mieście na spacer i zwróć uwagę. Też znajdziesz.
Jak zaczniesz jeździć rowerem więcej, to "DDR" poznasz od strony
- braku wjazdu (jest DDR która zaczęła się gdzieś w głębi osiedla, a teraz sobie biegnie za wysokim krawężnikiem)
- braku zjazdu
@wykopyrek: co? Znowu? (Mapka z wycieczkami pieszymi [niebieskie] i rowerowymi [czerwone]) ( ͡º ͜ʖ͡º) Spoko, robię rowerem średnio 70 km / dzień, byłem już chyba na każdej drodze rowerowej w Gdyni i nawet współuczestniczę w aktualizacji danych o lokalnej infrastrukturze rowerowej w OpenStreetMap (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: m
Pobierz