Aktywne Wpisy

Baba_Yagi +434
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj

Megasuper +13
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina

Kilka tras z ostatnich dni.
52 - szosowe szusowanko późnym wieczorem i powrót prawie na ślepo, bo raz, że nie zabrałem ze sobą żadnej lampki oświetlającej drogę (miałem tylko pozycyjną), a druga sprawa to jechałem w oksach przyciemnionych i nie chciałem ich zdjąć żeby soczewek mi nie wywiało, a było gdzieś tuż przed 22 jak wróciłem do domu xD
6 + 6 - wizyta u @mati1990 jako przedstawiciele rowerowegorownika razem z @guru8
18 - luźne kręcenie po szutrach w okolicy
no i wczorajsze 58 to typowe kwadratobranie. Trochę późno wyjechałem, czułem że miałem dużo siły w nogach, ale już się ściemniało a nie chciało mi się łazić po lesie z rowerem w totalnej ciemnicy :P
#rowerowyrownik #gravel
źródło: kolaz_kwadratowy
Pobierz