Aktywne Wpisy
elozapiekanka +123
tindeRoman +166
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
Przyznam, że mnie zamurowało i przez chwilę myślałem, że żartuje, więc nieświadomie dolałem oliwy do ognia, mówiąc, że w takim razie ja ugotuję (też umiem i lubię), a ona niech układa i będę ją tylko instruował. Stwierdziła, że zachowuję się jak idiota i ona już idzie do domu (Byliśmy w kawiarni). Co do ch*ja? XDDD Szczęka mi opadła i nawet się nie pożegnałem. Dziś się jeszcze nie odezwała, a ja raczej też nie jestem z tych co przepraszają pierwsi, tym bardziej, że nie widzę tu mojej winy. Często żartowaliśmy (czarny humor, memy z papajem i nawet śmieszki z feminizmu) i myślałem, że nie jest tak wrażliwą osobą. Uprzedzając pytania, to nie ma teraz okresu. To wyglądało jak niekontrolowany odpał i szczerze mówiąc, to wolę się ewakuować, bo strach pomyśleć co będzie za kilka lat. Decyzję już podjąłem, chciałem się tylko podzielić historią i ostrzec przed laską chcącą wymienić panele XD #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@Antibambino: lol. Robienie "za darmo", to wyższy poziom znajomości, do tego czasu wyłącznie barter.
Księżniczki #!$%@?ć prundem
@Antibambino: niepoważny to jestes ty
Bronienie wariatki, która obraziła się za zaoferowanie pracy wartej kilka set złotych, w zamian za cos warte maksymalnie 30 PLN, świadczy głównie o twoim skrajnie dziecinnym poziomie rozumienia rzeczywistości.
Nawet święty mikołaj nie daje nic
Gość rozmawia, a toksyczna wariatka obraża się i wychodzi:p
Tak, można oceniać na podstawienie jedynego zdania. Jak się ma odpowiednie dane:p
@Antibambino: jakby patrzeć po standupach to u chłopów też średnio z poczuciem humoru poza przekleństwami xD
pewnie że są fajne baby, sprawdz sobie np taylor tomlinson jest na netfliksie
@Echo225:
@Echo225: Dziękuję za kompleksowe wyjaśnienie, ale moja wypowiedź była z rodzaju "nie wiem, choć się domyślam #pdk" ( ͡° ͜ʖ ͡°)