Aktywne Wpisy
Typ0wa_Karyna +208
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
RapidHere +218
O matko,ekran z odświeżanien 60 Hz 2023 rok w telefonie za 800 euro XDDD to już nawet nie jest plucie tylko dożylna dawka braku szacunku #apple
Przyznam, że mnie zamurowało i przez chwilę myślałem, że żartuje, więc nieświadomie dolałem oliwy do ognia, mówiąc, że w takim razie ja ugotuję (też umiem i lubię), a ona niech układa i będę ją tylko instruował. Stwierdziła, że zachowuję się jak idiota i ona już idzie do domu (Byliśmy w kawiarni). Co do ch*ja? XDDD Szczęka mi opadła i nawet się nie pożegnałem. Dziś się jeszcze nie odezwała, a ja raczej też nie jestem z tych co przepraszają pierwsi, tym bardziej, że nie widzę tu mojej winy. Często żartowaliśmy (czarny humor, memy z papajem i nawet śmieszki z feminizmu) i myślałem, że nie jest tak wrażliwą osobą. Uprzedzając pytania, to nie ma teraz okresu. To wyglądało jak niekontrolowany odpał i szczerze mówiąc, to wolę się ewakuować, bo strach pomyśleć co będzie za kilka lat. Decyzję już podjąłem, chciałem się tylko podzielić historią i ostrzec przed laską chcącą wymienić panele XD #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@EsteradThyssen: Laski nie mają poczucia humoru. Weź sobie to wbij do łba raz a porządnie. Spójrz choćby na standuperki: seks i przekleństwa to cały ich "dowcip".
Natomiast sam #!$%@?łeś i koledzy wyżej nie mają racji. Tak samo byś #!$%@?ł, gdybyś powiedział, że może zapłacić w naturze. Laski nie są od płacenia, a przynajmniej nie należy dawać im do zrozumienia, że coś jest ich zapłatą.
daj znać czy przeprosi, albo się odezwie xd
ale traf w jeden, jedyny temacik i wywala jak Little Boy i Fat Man razem wzięte.
To jest klasyczna szajba i masz dwie opcje- jedna mądrzejsza czyli "no elo", druga głupsza czyli mówisz że ci to przesłał "ten głupi kolega" i skaczesz wokół niej
@EsteradThyssen: Gotowanie to jeden z najważniejszych elementów w życiu... Być może coś było nie tak w tonie wypowiedzi czy konteście, ale generalnie dziwna akcja.
Z drugiej strony, przyszedłeś wylać żal na wykop, zamiast z nią porozmawiać i zachować to między wami, co już oznacza #!$%@?.