✨️ Obserwuj #mirkoanonim #budujzwykopem #budowadomu hej miesiąc temu złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę. architekt zrobił to tak że tylko ja jestem stroną.
W teorii jeszcze miesiąc muszę czekać na pozwolenie ale dogadałem się z kierownikiem znalazłem ekipę i zacząłem budowę bez pozwolenia.
Jakie maksymalne ryzyka się z tym wiążą? Jaka mogę dostać karę? Czy to może przerwać wniosek w starostwie?
@mirko_anonim: mi kierbud mowil ze to co w ziemi mozna robic jeszcze bez prawomocnego pozwolenia, a raczej sie znał na rzeczy. Tak tez u mnie zrobilismy
@lukastrz: No nie do końca, może zrobić: -ogrodzenie -przyłącza (osobne oczywiście pozwolenia :) ) -ogarnianie działki -wykopy na fundamenty -wyznaczanie fundamentów
#budujzwykopem #budowadomu hej miesiąc temu złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę. architekt zrobił to tak że tylko ja jestem stroną.
W teorii jeszcze miesiąc muszę czekać na pozwolenie ale dogadałem się z kierownikiem znalazłem ekipę i zacząłem budowę bez pozwolenia.
Jakie maksymalne ryzyka się z tym wiążą? Jaka mogę dostać karę? Czy to może przerwać wniosek w starostwie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
-ogrodzenie
-przyłącza (osobne oczywiście pozwolenia :) )
-ogarnianie działki
-wykopy na fundamenty
-wyznaczanie fundamentów