Wpis z mikrobloga

Nie wiem #!$%@? jak zacząć, to opiszę od początku jak się wszystko zaczęło i jak teraz ten cyrk #!$%@? wygląda.

Jakieś 10-12 lat temu gmina stwierdziła, że jedną drogę przydałoby się poszerzyć, bo jest za wąska. I dać asfalt. I chodnik. I inne #!$%@?.

I jakieś pół roku temu się już za to zabrali. Raz, że odszkodowanie jest #!$%@?, bo według przepisów ceny z momentu wydawania decyzji i wychodzi ze 160 za metr budowlanej działki z płotem i zasadzeniami kilometr od granicy z konstancinem Jeziorna. Już po odwołaniu się. Ale #!$%@?ć to, serio. #!$%@?ć że #!$%@?ą cyrki z drogą którą codziennie przejeżdża maks 50 aut przez cały dzień. Zwykle bliżej 10.

Budwolancy którzy właśnie położyli chodnik sami zachodzą w głowę co trzeba było ćpać aby tak zaprojektować. Wygląda to jak z memow, gdzie robili tory z dwóch stron i się minęli, a te blisko sto metrów które zabrali, gdzie był serio ładny, zadbany ogród i ładny, odświeżony płot, będzie przeznaczony na #!$%@? trawniczek i odprowadzanie wody jakby nie można normalnych studzienek w asfalcie walnąć. A między jednym a drugim chodnikiem, tam gdzie się jeden kończy a drugi zaczyna nawet jedno auto się nie zmieści.
Za niewłaściwe tagi przepraszam, już dawno na wykopie nie byłem.
Poniżej zdjęcia.

#polskiedrogi #niewiemjaktootagowac #polska #budownictwo
GarGalin - Nie wiem #!$%@? jak zacząć, to opiszę od początku jak się wszystko zaczęło...

źródło: IMG_20230724_235550

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GarGalin: To są polityczne przepychanki z obywatelami nakierowane na w--------e nas i dzielenie obywateli. Wiadomo dziel i rządz, ale i tworzy się celowo brak, jak u mnie pod kamienicą braki miejsc parkingowych pod fikcyjnymi pretekstami. Obywatele nie mają wystarczająco sił i odwagi aby osoby odpowiedzialne za takie złodziejstwo wieszać.
  • Odpowiedz
Budwolancy którzy właśnie położyli chodnik sami zachodzą w głowę co trzeba było ćpać aby tak zaprojektować.

@GarGalin: oni zawsze mają takie problemy więc nie ma się co przejmować
Poza tym proszę zabrać auto z trawnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz