Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie głównie do tagu #redpill - mój 15letni syn wkrótce idzie na randkę z dziewczyną w podobnym wieku którą poznał w internetowej grze. To jego pierwszy kontakt, jest bardzo przejęty od paru dni. Nie chodzi mi o to by dawać mu cały tag do czytania, zniechęcać, obrzydzać, tylko o to by dać tylko jedną, główną, przewodnią myśl, zdanie i nie chodzi o truizmy pokroju nie przejmuj się, bo i tak pewnie jednym uchem wpuści, a drugim wypuści i cokolwiek z moich ust potraktuje jako gadanie starego człowieka, ale jeśli byście mieli szansę, by do niego dotrzeć i jednym zdaniem uświadomić mu cokolwiek w temacie relacji damsko-męskich co warto by zapamiętał na resztę życia, to co by to było? Tak, ma w portfelu zabezpieczenie, dałem mu parę stów, ale jakiej rady mam mu jeszcze udzielić?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Weź się człowieku ogarnij i nie rób 15latkowi fobii. Randki w tym wieku to czasem parę spacerów i na tym się kończy. Nie stresuj go jakby miał zaraz ślub brać i daj mu samemu przejść przez to.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jacek12 normalnie ojciec roku ( ͡º ͜ʖ͡º) na trzeciej randce d wsadzi mu tabletki wczesnoporonne do portfela. albo da mu wizytówkę do kliniki na Słowacji.. tak w razie w ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): w dawnych cywilizowanych czasach, kiedy biały człowiek rządził światem, ojciec zaprowadzał swojego nastoletniego syna do lunaparu by nauczył się trudnej sztuki fechtunku swoim buzdyganem, i dopiero po szkoleniu przez profesjonalistki młodzieniec ruszał w świat. Bądź jak Napoleon czy Kennedy, nie jak cuck jakich w dzisiejszych czasach pełno.

• Odpowiedz