Aktywne Wpisy

Lardor +97
Tak wygląda obraz 90% kierowców stoduł na kołach czyli brak wyczucia pojazdu ludzie którzy powinni kupić coś małego wybierają wielkie kruwsko na kołach bo jest modne potem sie notorycznie słyszy a zatrzymaniach tramwaju który nie może przyjechać przez źle zaparkowane auto bo właścicel crossOVERA nie potrafi tym jeździć #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file6191970992418069005
Pobierz
dorodny-agrest +268
Mam ziomeczka na rybach, bacznie obserwuje mnie od 30 minut. Dostał rybkę i stoi zadowolony. (ʘ‿ʘ) #bocian #wedkarstwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Muszę to komuś opowiedzieć, bo sam nie wierzę, że mi się coś takiego przytrafiło. Po jakimś tam czasie jak pogoniłem leniwego pasożyta ze swojego życia stwierdziłem, że z ciekawości odpalę sobie tindera mimo tego, że do chada to mi bardzo daleko. Jako że nic na serio i tak nie zamierzałem szukać to wrzuciłem tak z d--y jakieś tam zdjęcie bez koszulki plus jedno jak wyskakuję na nartach do tego opis lekko sugerujący po co tam jestem XD. Jeszcze o mnie to wtedy miałem jakoś 180/75 i jakoś 16-17% BF, więc budowa wygodna do sportu, ale nie jest to coś na co lecą laski.
Jak można było się spodziewać to par jak na lekarstwo plus no takie średnie lekko mówiąc XD. Natomiast pewnego wieczoru wpadła mi para z moim prywatnym 10/10 (blondynka, ładna buzia, prawie mojego wzrostu, ładnie opalona a nie jak karynisko, wybielone zęby). Nawet rozmowa się kleiła (już na innym komunikatorze wysłałem zdjęcie gdzie widać mordę) i na następny dzień się spotkaliśmy wieczorem. Na żywo było tak samo zajebista jak na zdjęciach, a po godzinie już szliśmy do hotelu (było tak gorąco, że uznaliśmy by iść tam gdzie jest klima - oczywiście płaciliśmy 50/50) w wiadomym celu XD. Nie wchodząc w szczegóły to s--s jednego wieczoru z tą typiarką był więcej warty niż wszystkie razem wzięte przez 3 lata z byłą XD. Pomijając to jak wyglądała to wyczyniała cuda jak julki z harlekinów dla przegrywów, bez kitu XD.
Potem jeszcze wymieniliśmy parę wiadomości i w sumie to kontakt się urwał - może coś z------m, może nie dojeżdżam do niej wyglądem, może trafiłem na jakąś nimfomankę, nie wiem. Tak czy owak jest w stanie mi ktoś wyjaśnić ten błąd w matrixie? Inb4 'wstawaj, zesrałeś się'. Pewnie miałem farta, który trafił mi się raz w życiu i pewnie się więcej nie zdarzy, ale wracając do domu nad ranem stwierdziłem, że chyba w tej sferze życiowej już nic lepszego mnie nigdy nie spotka.
#tinder #s--s #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@siedze_w_samych_gaciach: Niestety, ale to normalna reakcja. Jeżeli nikt cię nie chce, to normalne jest, że poczucie własnej wartości spada. I tego nie oszukasz.
@siedze_w_samych_gaciach: Laski są tak wybredne, że raczej nie z pierwszym lepszym ( ͡° ͜ʖ ͡°
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
·
@siedze_w_samych_gaciach: moja samoocena ma się bardzo dobrze, ale nie jestem odklejony i jestem świadom swoich niedoskonałości oraz jaki jest mniej więcej mój poziom atrakcyjności. Szlauf czy nie szlauf to ślepa raczej nie była xD
@Pralko-suszarka: z tym, że nikt mnie nie chce to bez przesady XD, byłem w związku przecież plus na jakieś tam randki się też pochodziło, po prostu w życiu bym nie
@Pralko-suszarka: z tym, że nikt nie chce to bez przesady, z poprzednią to ja zerwałem bo już mnie w-------a do granic XD plus jakbym chciał to mógłbym nawet jakąś nową ogarnąć, ale nie mam takiej potrzeby ani chęci. Szkoda czasu i energii
─────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@siedze_w_samych_gaciach: Ona trafiła przecież na dokładnie takiego samego "szlaufa".
@programista15cm: I to jest właśnie idealny przykład oszukiwania rzeczywistości. Jeżeli chcesz np być z drugą osobą, to nie przyjmiesz nigdy punktu widzenia na zasadzie, że nikt nie jest ci do niczego potrzebny. Inna kwestia to biologia która ciągle działa. Nie chcesz żyć w celibacie itd więc kolejna rzecz,która nigdy