Aktywne Wpisy

lewyx +16
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O

Maupicjusz_Jerry +55

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
·
@siedze_w_samych_gaciach: moja samoocena ma się bardzo dobrze, ale nie jestem odklejony i jestem świadom swoich niedoskonałości oraz jaki jest mniej więcej mój poziom atrakcyjności. Szlauf czy nie szlauf to ślepa raczej nie była xD
@Pralko-suszarka: z tym, że nikt mnie nie chce to bez przesady XD, byłem w związku przecież plus na jakieś tam randki się też pochodziło, po prostu w życiu bym nie
@Pralko-suszarka: z tym, że nikt nie chce to bez przesady, z poprzednią to ja zerwałem bo już mnie w-------a do granic XD plus jakbym chciał to mógłbym nawet jakąś nową ogarnąć, ale nie mam takiej potrzeby ani chęci. Szkoda czasu i energii
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@siedze_w_samych_gaciach: Ona trafiła przecież na dokładnie takiego samego "szlaufa".
@programista15cm: I to jest właśnie idealny przykład oszukiwania rzeczywistości. Jeżeli chcesz np być z drugą osobą, to nie przyjmiesz nigdy punktu widzenia na zasadzie, że nikt nie jest ci do niczego potrzebny. Inna kwestia to biologia która ciągle działa. Nie chcesz żyć w celibacie itd więc kolejna rzecz,która nigdy