Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ktoś mi niedawno napisał na wykopie, że zdradzający powinni być specjalnie oznaczeni, żeby ich było widać z daleka i można się było przed nimi uchronić. Całkowicie się z tym zgadzam. Jak szukasz czegoś stałego, to uciekaj. To nie jest kandydat na męża z tego co piszesz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jestem niebieskim, również zdradzałem będąc w związku. W aktualnym związku tego nie robię, bo mi bardzo zależy na partnerce, ponieważ jest wartościową osobą. Ale z całego serca odradzam Ci jakąkolwiek znajomość z tym gościem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pogadaj z Konradem, poznaj historie zdrady z jego punktu widzenia. Ci co mówią, ze jak ktoś raz zdradził to już zawsze będzie to robił to powtarzają bajki z wykopu. Każda historia jest inna.
  • Odpowiedz
Jeszcze nie rozmawiałam z tym Konradem, ale mam zamiar

@mirko_anonim: Jeśli po takim ostrzeżeniu gdzie kumpel nie ma w zasadzie motywu aby cię okłamywać, jeszcze w ogóle planujesz angażować się w poważną rekacje z tym gościem to jestes kompletną debilką. Poważne mówię.

Chłop to klasyczny babiarz, wie jak cię zmanipulować do tego pewnie wysoki brunet, mam rację?
  • Odpowiedz