Wpis z mikrobloga

@Rorter: To na co świecę latarką to wyjątkowo wredny i s---------i mutant, który normalnie jest niewidzialny i widać tylko jego kontur (jak predator). Jest teraz widzialny, bo rżnie głupa i myśli, że go nie widzę. A w tym pomieszczeniu są jeszcze 3 takie ;_;

Zrobię za głośny ruch albo strzelę do niego, to się zrobi mniej miło.
  • Odpowiedz
@Khaine: (#) Od razu korzystając z okazji zapytam o jakąś sensowną grę z okresu post, coś w klimacie serii metro (ewentualnie, czy gra na bazie tej książki jest sensowna)
  • Odpowiedz
@Rorter: @wysuszony:

Wyrwałem chwasta. Ale poszło na niego z półtora magazynku z kałacha i jeszcze mi zdążył p-------ć kilka razy.

Jest na steamie i na GOGu z tego co wiem. Tylko KONIECZNIE polskie wersje :D Bo lektor robi wyjebisty klimat. Zacznij od Shadow of Chernobyl, może być wersja angielska (spolszczenie waży 70 mb i jest na necie i nie ma problemu z tym) i zainstaluj na to
Khaine - @Rorter: @wysuszony: 

Wyrwałem chwasta. Ale poszło na niego z półtora mag...

źródło: comment_skXHPkOkKPgnznDd0o2hn5C7f3baBY5O.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@frikuu: Gram teraz w SoC z modem Complete na Masterze. Ale nie jest jakoś specjalnie trudno. Ale nadal wolę walić do ludzi w egzoszkieletach niż do pijawek :D
  • Odpowiedz
@frikuu: Hmm, trudny jest sam początek, gdy nie mamy specjalnie broni (obrzyk, ak). Potem jest rzeczywiście łatwiej. Zależy też pewnie od poziomu trudności, wbrew pozorom łatwy i trudny w stalkerze powinny się zamienić miejscami :)
  • Odpowiedz
@frikuu: Ja na najwyższym gram. Nie widzę w sumie różnicy - celujesz w głowę bo inaczej prawie nie zadasz obrażeń. To jak zwykle w stalkerach :D
  • Odpowiedz