Wpis z mikrobloga

@Rorter: To na co świecę latarką to wyjątkowo wredny i s---------i mutant, który normalnie jest niewidzialny i widać tylko jego kontur (jak predator). Jest teraz widzialny, bo rżnie głupa i myśli, że go nie widzę. A w tym pomieszczeniu są jeszcze 3 takie ;_;

Zrobię za głośny ruch albo strzelę do niego, to się zrobi mniej miło.
  • Odpowiedz
@Khaine: (#) Od razu korzystając z okazji zapytam o jakąś sensowną grę z okresu post, coś w klimacie serii metro (ewentualnie, czy gra na bazie tej książki jest sensowna)
  • Odpowiedz
@Rorter: @wysuszony:

Wyrwałem chwasta. Ale poszło na niego z półtora magazynku z kałacha i jeszcze mi zdążył p-------ć kilka razy.

Jest na steamie i na GOGu z tego co wiem. Tylko KONIECZNIE polskie wersje :D Bo lektor robi wyjebisty klimat. Zacznij od Shadow of Chernobyl, może być wersja angielska (spolszczenie waży 70 mb i jest na necie i nie ma problemu z tym) i zainstaluj na to
Khaine - @Rorter: @wysuszony: 

Wyrwałem chwasta. Ale poszło na niego z półtora mag...

źródło: comment_skXHPkOkKPgnznDd0o2hn5C7f3baBY5O.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Khaine: Nienawidzę tych chujków. Nawet w Cieniu Czarnobyla, gdy schodzimy do kanałów to jest taki oskryptowany moment, że pijawka na nas leci zaraz po przekroczeniu progu. Za pierwszym razem mało się nie osrałem, ale nawet gdy grałem sobie drugi raz i wiedziałem, że pijawa zaraz wyskoczy, to i tak byłem ostrachany, bo z kałacha to się waliło cały magazynek, taki z niego hardkor. Świetna gra, laboratoria wymiatają, klimat z gry
  • Odpowiedz
@frikuu: Gram teraz w SoC z modem Complete na Masterze. Ale nie jest jakoś specjalnie trudno. Ale nadal wolę walić do ludzi w egzoszkieletach niż do pijawek :D
  • Odpowiedz
@frikuu: Hmm, trudny jest sam początek, gdy nie mamy specjalnie broni (obrzyk, ak). Potem jest rzeczywiście łatwiej. Zależy też pewnie od poziomu trudności, wbrew pozorom łatwy i trudny w stalkerze powinny się zamienić miejscami :)
  • Odpowiedz
@frikuu: Ja na najwyższym gram. Nie widzę w sumie różnicy - celujesz w głowę bo inaczej prawie nie zadasz obrażeń. To jak zwykle w stalkerach :D
  • Odpowiedz