Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: i tak samo to działa w drugą stronę. Niestety biologia to jest jakiś mega chichot losu. Chcemy być z osobami i podobają nam się rzeczy kompletnie nieistotne. Uroda, Inteligencja, Pieniądze. Nic to nie ma znaczenia w kontekście relacji. Cechy istotne to Empatia, Kręgosłup Moralny, Opiekuńczość, Życzliwość, Lojalność. Ale nikogo to nie podnieca. Więc XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

"mógłbym mieć brzydką dziewczynę ale po co"

Skoro dla ciebie jest ważny tylko i wyłącznie wygląd dziewczyny, a sam jesteś brzydki i te ładne cię olewają to it's over.
Zamiast tracić czas na podryw bez szans kup sobie bardzo ładne auto. Wtedy będziesz dostawał energii żeby to auto myć i pastować regularnie. I życie będzie piękne
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi: Oho, a Ty nie polecasz, żeby sobie kupić studentkę? @mirko_anonim Miło, że masz tak bogate przemyślenia. Rozumiesz zatem drugą stronę- kobietom podoba się naprawdę niewielu mężczyzn, niezależnie od wyglądu samej kobiety. Też wolą być same, niż z kimś dla nich nieatrakcyjnym. A jak już się zmuszą, bo coś tam, to są opryskliwe i niespecjalnie szanują partnera. Natomiast jak mają kogoś dla siebie atrakcyjnego, to nawet zdrady będą wybaczać
  • Odpowiedz
@Echo225:

a Ty nie polecasz, żeby sobie kupić studentkę?

Nie "kupić" tylko zapłacić za mile spędzony czas:)
Ale tylko wtedy kiedy to jest odpowiednie rozwiązanie i pomoże obu stronom. A OP szuka czegoś innego więc dla niego to nie jest odpowiednia akcja
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi: No trudno podjąć decyzję o dorzucaniu się, jak się nie wie o inwestycji.
Jesteś słabym człowiekiem. Za każdym razem jak widzę Twój komentarz, to życzę Ci uwolnienia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

dla której mógłbym się poświęcać mógłbym tolerować jej złe humory i w jakimś stopniu też różne dziwne akcje

jestem gotowy na różne poświęcenia i kompromisy. Ładna kobieta nie musi tak naprawdę nic robić. Ona po prostu istnieje i to mi wystarczy do szczęścia

Ja p------e co za beciak, p----------k i cuck XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powiedzmy, że sobie znalazłeś taką kobietę, wzięliście ślub.
Potem macie dzieci, po ciąży już nie wygląda tak ładnie, również stres daje się we znaki. Starzejecie się i już nie jest taka piękna. Zostawisz ją wtedy? Przestaniesz ją szanować?
Jak sobie to wyobrażasz? Bo to nie brzmi jak związek na zawsze.
Wiadomo, wygląd jest ważny i to nie moja sprawa jakie kto ma preferencje, ale przecież wygląd nie jest wieczny.
  • Odpowiedz
@Echo225:

Jesteś słabym człowiekiem

Może, ale jakoś dobrze mi się żyje.
Doceniam że nie czarnolistujesz ludzi z którymi się nie zgadzasz i których uważasz za głupich. To jest pozytywne.
Miłego wieczoru!
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi Nikogo nie uważam za głupiego, a już na pewno nie Ciebie. Wierzę głęboko, a nawet jestem przekonana, że jest w Tobie odpowiedzialny mąż i ojciec, który ma szansę pokonać Twoje ego, zniewolone przez nałóg. I wiem, że póki co dobrze Ci się żyje- każdemu żyje się łatwiej udając, że ciemna strona naszej osobowości nie istnieje, nie zadając sobie trudnych pytań i omijając własne oczy w lustrze. Tobie również miłego wieczoru.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): A co zrobisz gdy uroda przeminie? Bo przeminie, prędzej czy później, a takie cechy jak brak ogarnięcia, roszczeniowość, księżniczkowanie zostaną. Skoro ona nic nie musi sobą reprezentować poza wyglądem to wyobraź sobie z kim skończysz za kilkanaście lat gdy zbrzydnie ;)

Kolejna sprawa, w swoim planie zakładasz że ta przepiękna dziewczyna będzie wpatrzona w ciebie jak w obrazek, wierna, miła, podczas gdy te najpiękniejsze dziewczyny często są najbardziej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to ja ci powiem mam tak samo. Ładna dziewczyna daje kopa do działania od razu jest inna gadka bajera i energia do działania do spontana to jakiś humor to jakiś flircik żeby też trochę bardziej o siebie zadbać kupić dobre perfumy itp. a do brzydszych absolutnie nic nie mam i wcale ich nie skreślam ale jednak jak mnie nie kręci to po prostu szkoda mi na nie energii do
  • Odpowiedz