Aktywne Wpisy
Gmeras +29
Właśnie wylądowałem z rocznym synem w szpitalu. Zanim tu trafiłem to spotkałem 3 konowałów. Pierwszemu można jeszcze wybaczyć bo to była niedziela według mnie na pediatrię przebadała syna ok w tym dniu miał mokry kaszel stwierdził zakażenie wirusowe oraz stan zapalny w uchu ( na to według mnie antybiotyk się wprowadza) no dobra wizyta kontrolna we wtorek poniedziałek stan już delikatnie gorszy dochodzi gorączka i katar. We wtorek pediatra nie widzi nic
Potifara +13
Chciałem napisać, że trwa zażarta walka między freakowymi federacjami o pozyskanie znanej internetowej persony..., ale z racji, że doszło do medialnego porozumienia między trzema największymi potentatami, byłoby to dość spore faux pas. A ta persona to najpopularniejsza polska męska prostytutka, Maksym Wołczyk. Nie ma żadnej umowy, tym samym nie można brać niczego za pewnik, ale w tym momencie najbliżej mu do CLOUT MMA. Będzie debiut i potencjalnie dość ciekawy dodatek do świata
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zwłaszcza, że sama siebie określiłaś szarą myszką, czyli jakimś 6/10 a uważasz, że powinnaś mieć 9/10-10/10 ?
Sory, ale jako 6/10 możesz liczyć na faceta 6/10, czyli zarobki jakieś 5 - 6k / na rękę, grubego i łysego.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: hehe
dobry bajt
dalej nawet nie czytam :)
pozdrawiam tych, krory sie zlapali na te historjki
@mirko_anonim: p0lko nigdy nawet koło przegrywu nie stałaś
@razem: zarzutka
normalny czlowiek pozna 10-20 osob z ktorymi sprobuje i zawsze cos znajdzie na dluzej sposrod tych max 20
nie znam zadnego czlowieka (normalnego) ktory probowalby z 50 partnerami i kazdy niby do niczego :)
1. Jak chcesz dobrego baita to wybierz jeden z motywów przewodnich - albo:
a) Mam onlyfans
albo
b) Wszystkie chłopy są do dupy i jestem damskim przegrywem.
Crossovery są mało wiarygodne i cięższe do skomponowania.
2. Ponadto, musisz stworzyć wiarygodny profil postaci. Dla wariantu a) to by była jakaś studentka z biednej rodziny. Dla wariantu b) może jakaś prawniczka, nie wiem, nie jestem baitopisarzem.
3. Logika - jaką
@mirko_anonim: no hej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ale na OF za pieniądze to już się nie wstydzisz?
Znam nazwę na taki zawód... ( ͡º ͜ʖ͡º)
beka :D w mojej bańce nawet laską wyciągają po 20k+
10k to klasa średnia przed pandemią
taki nie za oczywisty