Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@mirko_anonim: 10k na rękę, to jakiś to jakieś top 10% zarobków. Z jakiego powodu uważasz, że alfa, należąca do elity zamykającej się w 10% społeczeństwa, miała by się zniżać do striptizerki internetowej?
Zwłaszcza, że sama siebie określiłaś szarą myszką, czyli jakimś 6/10 a uważasz, że powinnaś mieć 9/10-10/10 ?
Sory, ale jako 6/10 możesz liczyć na faceta 6/10, czyli zarobki jakieś 5 - 6k / na rękę, grubego i łysego.
ona sama nie wie czego chce nie wierzę że wśród tych 50 chłopów nie było normalnego raczej z nią coś musi być nie teges o ile to nie zarzutka w celu reklamy of

@razem: zarzutka
normalny czlowiek pozna 10-20 osob z ktorymi sprobuje i zawsze cos znajdzie na dluzej sposrod tych max 20
nie znam zadnego czlowieka (normalnego) ktory probowalby z 50 partnerami i kazdy niby do niczego :)
@mirko_anonim: Ehh, amatorszczyzna.
1. Jak chcesz dobrego baita to wybierz jeden z motywów przewodnich - albo:
a) Mam onlyfans
albo
b) Wszystkie chłopy są do dupy i jestem damskim przegrywem.
Crossovery są mało wiarygodne i cięższe do skomponowania.

2. Ponadto, musisz stworzyć wiarygodny profil postaci. Dla wariantu a) to by była jakaś studentka z biednej rodziny. Dla wariantu b) może jakaś prawniczka, nie wiem, nie jestem baitopisarzem.

3. Logika - jaką
Mam nadzieję, że żaden facet się z tobą nie zwiąże, szkoda, żeby jakikolwiek typ, nawet przegryw wchodził w związek z kur*i$kiem

zarobki >10 k na rękę

beka :D w mojej bańce nawet laską wyciągają po 20k+
10k to klasa średnia przed pandemią