Aktywne Wpisy
Valorcrest +54
UWAGA!
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
Wychodząc rano po bułki zauważyłem niemiecką ciężarówkę wypełnioną odpadami niebezpiecznymi oraz gościa, który nucąc niemiecki hymn w pośpiechu przerzucał odpady do pobliskiego nieużytku.
Na całe szczęście w ukryciu zrobiłem kilka zdjęć i zastanawiam się komu dalej zgłosić ten fakt.
#zielonagora #takbylo
Vahn +1
Od tego czasu stwierdziłem że #!$%@?ę nasze pizzerie - kupuję gotowe placki z biedronki, posypuję najlepszym serem typu parmezan albo cheddar, do tego jakieś wysokiej jakości salami pepperoni, boczek warzywka - i pizza smakuje naprawdę zajebiście. 10 minut roboty, może max 10 zł za składniki i jest chłop najedzony i zadowolony. A nie płacić januszom na leasing ich BMW bo im szkoda nasypać więcej sera. Co z tego że może ciasto nie jest takie dobre jak z prawdziwego pieca skoro to składniki dają cały smak?
#pizza #gastronomia #warszawa #januszebiznesu #inflacja