Aktywne Wpisy
michorn +120
Ma ktoś tutaj dużą wadę wzroku i ćwiczy na siłowni? Mi lekarz kategorycznie zabronił... Poprzedni też mi zabraniał. Ryzykujecie zdrowiem dla sylwetki?
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
https://wykop.pl/link/7162247/artystka-joanna-z-powodu-ktorej-donald-tusk-chce-robic-marsz-miliona-serc
#neuropa #konfederacja #4konserwy #aborcja #polityka #polska #medycyna #policja #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazpisu #heheszki
Ot taka kolejny przykład kucyków
edit. dopowiem po wbiciu w link, Emilia Kamińska to alias agenta CBA.
Sami policjanci twierdzili, że czuć od niej było alkohol. Może kłamią, żeby się wybielić, może nie. Ale ponoć psychiatra (?) miał zgłosić, że ona chce popełnić magika i stąd ta interwencja, oczywiście przeprowadzona w stylu charakterystycznym
@Jariii: tych paru lewaków i komuszków to nie wszyscy, nie kłam. Zwykli ludzie nie żyją waszymi wydumanymi problemami.
@Jariii: proaborcyjny performęs ewidentnie zanurzonej i sfiksowanej na tle aborcji osoby wcale nie ma związku z deklarowaną przez nią głośną próbą usunięcia dziecka i siania oskarżeń we wszystkich kierunkach.
@Jariii: Bo poniżenie ofiary to w stylu Konfederacji.
Zresztą "obrzydzenie" przeciwnika politycznego to niestety skuteczna broń, pozwalające UCIEC OD MERITUM.
@raul7788: Pan Piotr N. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po drugi na samą aborcje dla kobiety nie ma paragrafu, ale za nakłanianie lub pomoc już jest i mam nadzieje, że policja dojdzie do tego kto kiedy i jak przekazał jej tabletki które użyła do wywołania poronienia
@raul7788: w sprawie z Poznania gość osiem lat temu startował z list Korwina, całość nie miała podłoża politycznego. Teraz performenserka aborcyjna gra główną rolę w niejasnej sprawie związanej z aborcją, więc powiązanie może zachodzić.
Muszę też zapytać o twoją logikę. Popierasz wywlekanie takich rzeczy wobec pani Joanny i wobec zabójcy z Poznania, czy może ganisz każdego, za