Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Notes: A co ty jej księgowy, że wiesz ile wyda na leczenie (chociaż jest zdrowa)? Może iść nawet na NFZ, a może okaże się nie być p---ą i obejdzie się bez leczenia.
  • Odpowiedz
Kwota rzędu 10-20-50k to nic w porównaniu do tego ile dziewczyna wyda na swoje leczenie.

@Notes: Jawna nieprawda. Nie jest Ci wstyd za miałką manipulację? Zacznijmy od tego że zestawiasz 10k z 50k, a skończmy na tym, że roczna terapia i leki to koszt niecałych 20 tysięcy. Ty piszesz o 50k jako nic w porównaniu do tego ile ona wyda siana. Serio, nie wstyd ci?
  • Odpowiedz
  • 0
@Chlejealewstajerano: to sobie zrobi wycieczke do cieplych krajow z nowym narzeczonym ^^ przeszkadza ci to skoro i tak cie nie stac na wplacenie nawet 5pln? xD

kukoldzika

@marian-stefan: wez spradz znaczenie tego slowa w slowniku bo ty i ci co cie plusuja chyba jestescie na bakier z wyksztalceniem
  • Odpowiedz
  • 0
Serio, nie wstyd ci?

@warrengda: za co ma mi byc wstyd? ze ludzie wplaca ZA SWOJE tyle ile bedą SAMI CHCIELI i ona zrobi sobie z tymi pieniedzmi to co uzna za stosowne, zeby poprawic sobie komfort zycia?

bo moze i jest mi wstyd ale za was bo nikt z tak burzliwie komentujacych nawet zmalanego grosza tam nie wplacil (bo prawdopodobnie was nie stac) a podliczacie dziwczyne dwa dni po
  • Odpowiedz
@Notes: Odnosiłem się do fałszywego stwierdzenia odnośnie kwot - z czym mi tu wyskakujesz? Przeproś po prostu.

Zastosowanie liczby mnogiej w odpowiedzi do mnie, to jest drugi powód do wstydu. Gdzie Cię nauczyli durnej manipulacji?
  • Odpowiedz
  • 0
w tvp / w tvp (niepotrzebne skreslic)
te kwoty jakiekolwiek by nie byly to jeden wielki uj wam do tego xD moze skupcie sie na kwotach na swoim koncie a nie, ze boldupicie w internecie bo ktos cos dostal "za darmo" i mu sie "nie nalezy".
szczerze? ja na przyklad wolalbym nie byc na miejscu tej dziewczyny i nie miec tej kasy :/
  • Odpowiedz
  • 0
@warrengda a kim ty kmieciu wykopowy jesteś żeby ci sie jakieś przeprosiny należały XD

Po rozliczeniu zbiorki może rozważę twoja propozycje XD aktualnie dziewczyna na 36k a tyle to kosztuje porządny tydzień terapii za granica wiec ciagle za mało (_ )
  • Odpowiedz