Aktywne Wpisy

Tino +6
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +212
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

@Notes: Jawna nieprawda. Nie jest Ci wstyd za miałką manipulację? Zacznijmy od tego że zestawiasz 10k z 50k, a skończmy na tym, że roczna terapia i leki to koszt niecałych 20 tysięcy. Ty piszesz o 50k jako nic w porównaniu do tego ile ona wyda siana. Serio, nie wstyd ci?
@marian-stefan: wez spradz znaczenie tego slowa w slowniku bo ty i ci co cie plusuja chyba jestescie na bakier z wyksztalceniem
@warrengda: za co ma mi byc wstyd? ze ludzie wplaca ZA SWOJE tyle ile bedą SAMI CHCIELI i ona zrobi sobie z tymi pieniedzmi to co uzna za stosowne, zeby poprawic sobie komfort zycia?
bo moze i jest mi wstyd ale za was bo nikt z tak burzliwie komentujacych nawet zmalanego grosza tam nie wplacil (bo prawdopodobnie was nie stac) a podliczacie dziwczyne dwa dni po
Zastosowanie liczby mnogiej w odpowiedzi do mnie, to jest drugi powód do wstydu. Gdzie Cię nauczyli durnej manipulacji?
te kwoty jakiekolwiek by nie byly to jeden wielki uj wam do tego xD moze skupcie sie na kwotach na swoim koncie a nie, ze boldupicie w internecie bo ktos cos dostal "za darmo" i mu sie "nie nalezy".
szczerze? ja na przyklad wolalbym nie byc na miejscu tej dziewczyny i nie miec tej kasy :/
Jak cię stać to bardzo mnie to cięży i życzę samych sukcesów! Bez ironii
Po rozliczeniu zbiorki może rozważę twoja propozycje XD aktualnie dziewczyna na 36k a tyle to kosztuje porządny tydzień terapii za granica wiec ciagle za mało ლ(ಠ_ಠ ლ)