Wpis z mikrobloga

Ehh. Wczoraj miał zadzwonić ten z Biedronki na ochronę. Ale nie dzwonił. Ja się wczoraj dobijałem do niego i cisza. Zero odzewu. Tak samo dzisiaj dzwonię a ten nie odpowiada. Odrazu się rozłącza. Napisał mi smsa że jest na spotkaniu. Więc zadzwoniłem po południu i też cisza. Its OVER dla chłopa. Jakie są roboty lekkie żeby się nie narobić. ? Chodzi mi o Niemcy i Holandię. Będę chciał wyjechać do pracy przez agencję pracy. Jak to wygląda? Tylko proszę o normalne i prawdziwe odpowiedzi. Ja już nie mam siły. Każdy dzień to jedno i to samo. Obudzić się zjeść jedzenie przegląd wykopu YouTube. I do spania. I tak w kółko ehh po jutrze w środę mam wizytę u psychiatry zobaczę co mi powie. Powiem jej o tym że nie mogę znaleźć Pracy i chce wyjechać za granicę #przegryw ##!$%@? #neet #januszex #emigracja #niemcy #holandia #psychiatria #depresja #nerwicalekowa
Napalone_Okno - Ehh. Wczoraj miał zadzwonić ten z Biedronki na ochronę. Ale nie dzwon...

źródło: f90290475c8af5aad40cf39a28f61de0

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@Napalone_Okno @Kubarozpruwacz93 robiłem, musiałem wrócić do kraju. Pracowałem przez agencje pracy jako orderpicker i operator wózka widłowego wysokiego składowania oraz operator wózka widłowy typu man up picker. Praca w magazynie Rivièra Maison nie daleko Amsterdamu. Praca nieciężka, bez #!$%@?, ale tez nie było walenia w ciula. Liczyła się dokładność od ilości.
  • Odpowiedz