Aktywne Wpisy

zielonka18 +1732
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

powodzenia +46
czy to możliwe, że likwidując jedno gniazdko na ścianie, w jakiś sposób wyłączyłem pozostałe dwa gniazdka na ścianie?
wykręciłem gniazdko, kabelki zabezpieczyłem tak jak na zdjęciu + jeszcze o------m taśmą izolacyjną. już zagipsowałem dziurę i teraz po kilku dniach widzę, że dwa gniazdka na tej samej ścianie nie działają (╥﹏╥)
#elektryka #remontujzwykopem
wykręciłem gniazdko, kabelki zabezpieczyłem tak jak na zdjęciu + jeszcze o------m taśmą izolacyjną. już zagipsowałem dziurę i teraz po kilku dniach widzę, że dwa gniazdka na tej samej ścianie nie działają (╥﹏╥)
#elektryka #remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
a czy to auto, które przejechało obojętnie obok strzelaniny, nie udzielając pomocy, mimo że typiarka krzyczała o pomoc, będzie miało jakieś konsekwencje?
@larine: Jak nie udzielili pomocy, a udowodnią im, że widzieli sprawę, to mogą mieć. Nie mniej jednak według polskiego prawa spełnieniem obowiazku udzielenia pomocy jest sam telefon na numer alarmowy, może to zrobili.
Komentarz usunięty przez autora
Kara śmierci dla kierowcy, a auto zezłomują.
ps jestes powodem dla ktorego konfa notuje takie wysokie wyniki w sondażach