Aktywne Wpisy

Voltee +644
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

Zapraszam do wykopywania.
Jeśli interesujesz się historią i lubisz dokumenty i podcasty historyczne, zapraszam Cię do subskrypcji mojego kanału na You Tube, ale i dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołam Cię do naszych znalezisk
#historia #ciekawostkihistoryczne #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat #warszawa #wroclaw #iiwojnaswiatowawkolorze #wojna
Templariusze.Jak król Francji "znacjonalizował" zakon będący bankiem [dok.subs.]
źródło: the-story-of-the-knights-templar
Pobierz