Co tam mirasy z siłki? Jak tam redukcja w tym roku? Mi idzie zadziwiająco dobrze, a pierwszy raz jakoś specjalnie się nie staram. I problemów ze snem nie ma z głodu i brzuch jakoś fajnie leci, bez wysiłku. Nie wiem co się stało, ale nie narzekam. Może tasiemca złapałem. W każdym razie ten rok udany. Upał też pomaga, bo nie chce się w ogóle jeść. A wy?
@Ynfluencer: Ja tam z głodu problemów ze spaniem nigdy nie miałem, właśnie nawet lepiej mi się śpi po takim poście 24h+ i nie muszę w nocy wstawać się odlać bo jestem odwodniony. A ogólnie to idzie tak średnio ale teraz będę cisnął ostro bo muszę z 10-15kg zjechać bo pewne cele są do zrobienia. Chcę np. szybciej biegać a masa przeszkadza
@onepnch: A w ilu procentach BF jest na tą chwilę w posiadaniu Twoja zacna, szlachetna osoba? Ja mam coś koło 13 i za 1,5 tygodnia wyjazd do którego mam ambicje zbić do 11Mniej mi nie trzeba, jestem naturalem i mamw dupie jakieś 6 procentowe bfy itd, które rypią panel hormonalny i są do utrzymania przez 1 dzień.
@Ynfluencer: Nie wiem bo nie liczyłem ale na pewno to jest ponad 20%, jak zejdę do 15% to mi styknie. W ogóle to mięcha już nie mam zamiaru robić i bardziej wytrzymałość potrzebuję więc trzeba będzie cardio #!$%@?ć
@Ynfluencer: Zamin sie rozpedzilem z masowaniem na powaznie to juz musiala wchodzic redukcja bo bebech byl nieakceptowalny. Ktos mi napisal ze zaczynalem juz lekko zalany i w sumie to chyba mial racje ale ja nie chcialem tego slyszec.
W tym cyklu masa +9kg ale redukcja -13kg wjedzie bo sie #!$%@? na ten bebech wlasnie. Chce go mocno zmniejszyc i po wakacjach zrobic mase +20kg tym razem juz bez zatrzymywania sie az
@pieczony_szczur_z_ogniska: No tego się nie zrobi szybko. Na szczęście ja się w tym roku mocno nie zalałem, ale u mnie zawsze był ten problem, że przy końcu redukcji pojawiał się już głód, który nie dawał spać, tzn. spałem, ale sen był ujowej jakości, bo widziałem rano po sobie, że już flaczeje i skutek odwrotny do zamierzonego. Teraz się wycwaniłem i jak robię if to okno żywieniowe mam wieczorem, wiem, że trochę
@Ynfluencer: Trzeba tez miec swiadomosc ze cos sie pominie w trakcie i pol roku intensywnego trenowanie pojdzie na marne np zapominajac o treningach podczas redukcji albo o redukcji podczas treningu ¯\(ツ)/¯
@Ynfluencer: Super, 14,5% bf. Żyły widoczne na bicepsie, na barkach przeźroczysty, uda przeźroczyste tylko ten brzuch, szczególnie pod pępkiem nie chce schodzić bo talia fajnie leci, szczegółowość na plecach coraz większa, vacum lepsze bo widoczne zaczynają być żebra przy napince, siła trochę się polepszyła, ale niestety redukcji jeszcze mam do końca wakacji jak nic, a potem leciutka masa, mam tendencję do zbierania tłuszczu na brzuchu, a genetycznie mam tylko 4 pak
@knurku: To powodzenia. Mam świadomość ile to wyrzeczeń i rygoru, ale pamiętaj, żeby nie dać się zwariować i czasem też coś dla siebie zrobić. Ja bez pizzy i pierogów to nie wyobrażam sobie życia. Równie dobrze mógłbym się nie urodzić.
@Ynfluencer: Ja niczego sobie nie odmawiam. Nie miałem wcześniej problemów z fastfoodami, słodkim czy alkoholem więc ten głód na takie rzeczy jest bardzo mały. Jak jest ochota to sobie pozwolę, ale bardzo rzadko bo jakoś za tym nie tęsknię - całe szczęście. Ogólnie mam dietę niskotłuszczową, więc nawet jakbym chciał się obżerać fastfoodami to bym leżał pół dnia z bolącym brzuchem ( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
#mirkokoksy #mikrokoksy #redukcja #silownia #fitness #sterydy #testosteron #odchudzanie #sport
W tym cyklu masa +9kg ale redukcja -13kg wjedzie bo sie #!$%@? na ten bebech wlasnie. Chce go mocno zmniejszyc i po wakacjach zrobic mase +20kg tym razem juz bez zatrzymywania sie az
@Ynfluencer: Świetnie, jak narazie +4kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ynfluencer: Trzeba tez miec swiadomosc ze cos sie pominie w trakcie i pol roku intensywnego trenowanie pojdzie na marne np zapominajac o treningach podczas redukcji albo o redukcji podczas treningu ¯\(ツ)/¯