Aktywne Wpisy
Rasteris +130
I kolejna tropikalna noc za nami. W Warszawie temperatura spadła do 24 stopni, a za nic tropikalna uznaje się taką gdy nie spada poniżej 20. I kilka następnych dni też ma być takich. A średnio takich nocy w roku było 3 na zachodzie kraju, i poniżej 1 na wschodzie. Ale od kilku lat to dobija nawet do kilkunastu. Temperaturowe to jesteśmy tam gdzie w latach 80 była Bułgaria czy pólnocna Grecja.
I
I
Akinori456 +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#bekazkonfederacji #polityka
Jak to szło - zaszczepieni nie będą zarażali bo nie będą zakażeni? XDDD
No 600% wzrostu importu z Ukr kosztem polskich rolników jest spoko, tak samo rozdymany socjal dla tych ludzi. No i "zakaz" mówienia o zbrodniach UPA bo teraz Ukraina tłucze ruską dzicz. Dobrze, niech tłucze, nie zmienia to faktów historycznych - Ukry odpowiadają za zbrodnie wojenne i przeciwko ludzkości bandytów z UPA, których do
@ananasowy: No właśnie to jest jednym z podstawowych problemów - głosowaliśmy na partię, której przedstawiciele uważają, że wszyscy naokoło są socjalistami, choć tak naprawdę nie odróżniamy państwa socjalnego od państwa socjalistycznego. Mnie przeszło z Korwinem mniej więcej 10 lat temu, a w 2015 zagłosowałem na Kukiza.
@Heisenbird: to zajebisty plan skoro przez 3 dekady nie działał :D
@aegispolis: właśnie to mnie dziwi - jak "wolnościowcy" mogą być w jednym ugrupowaniu z narodowcami, może niech jeszcze Ikonowicza do siebie zaproszą
@klefonafide: No ktoś tu chyba jednak wciska kit o tym, że gospodarka jest najważniejsza, albo że wcale nie chodzi o dorwanie się do koryta, stąd po prostu łapią takie głosy, jakie mogą, a jakich nikt nie zagospodarowuje.
ale akurat z covidem to koledzy mieli racje, caly swiat zostal wyleczony w lutym 2022 :D
@Tommy__:
A głównym beneficjentem tego wszystkiego są kobiety, a mężczyźni w całośći pokrywają za to rachunek. Wystarczy to umiejętnie wykorzystać i skończyć z tym transferem wielopokoleniowym. I oni się tego trzymają, i uważam że bardzo dobrze.