Aktywne Wpisy
xena_x +5
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.7% (114)
- Nie 75.3% (347)
#bekazkonfederacji #polityka
@Fipaj: powtarzanie propagandowych hasełek...zieeew.
a ten miliard to xD. pis daje z pieniędzy podatników ponad 2 razy więcej rocznie na swoją szczujnie. Połowe więcej utopiono w ostrołęce a wy dalej pucujecie się tym miliardem, który w skali kontraktów gazowych jest drobniakiem zaszytym gdzieś w portfelu.
W ogóle oskarżanie tuska o putinizm jako forma agitacji na konfe
@rwL_: Ja #!$%@?, co za wyparcie :)
Cała opozycja krzyczała, że rozporządzenia wprowadzane przez pis są nielegalne.
@rwL_: Opozycja chciała wprowadzić ostrzejsze, tylko legalnie :)
To ja już w takiej sytuacji wolę nielegalne, bo przynajmniej można je bezkarnie łamać.
Tu zawsze był, i jest clue - że ten zamordyzm był, a mogło być go jeszcze więcej, a nie o to, czy on był w majestacie prawa, czy poza nim. Jeśli istnieją w prawie polskim mechanizmy, w ramach których
Opozycja miała zastrzeżenia co do trybu, a nie co do celu; natomiast konfederacja miała zastrzeżenia co do celu. Nie udawaj, że nie rozumiesz gdzie jest problem.
Nie będę się kłócił o formalizmy, bo mam je głęboko w dupie. Liczą się cele, a celem opozycji był zamordyzm x razy mocniejszy niż PISowski, neuropku.
I w dupie mam czy ten zamordyzm byłby w majestacie prawa, czy też nie. To że nie był,
@card_man: Przecież dane są ogólnodostępne i łatwo to sprawdzić:
3 500 000 (trzy miliony ludzi pracuje w sektorze publicznym)
~1 000 000 pracuje w spółkach skarbu państwa
~1 000 000 (803 tys) zarejestrowanych bezrobotnych / ukryte bezrobocie 2 000 000
2 000 000 samotnych matek 2,617 mln rodzin otzrymuje zasiłki
@rwL_: A ja się odniosłem, do tego, że #!$%@? mnie to obchodzi, bo cele tego działania były radyklanie odmienne od tych, dla których konfederacja zarzucała nielegalność PISowskich rozporządzeń. Jeśli to jest Twoim celem, to ciesz się z wygranej dyskusji i dziw się dalej dlaczego są ludzie którzy wolą głosować na Konfę
@card_man: chociaż sie byś zesrał to 100 zł nie rozciągnie się na 200
Okrutnik, co koledzy Ci zrobili, że aż tak zniszczyłeś im życie? xD
Sam z perspektywy czasu głupio się czuję jak to przy rodzinie mówiłem, że Korwin to taki śmieszny Pan
@Bajo-Jajo: cope harder xD
@TheSilentEnigma: Ale ja nie jestem zdziwiony. Mam pełną świadomość tego, że większość polskiego społeczeństwa - wyłączając duże miasta +300k - to banda tobie podobnych kretynów i nieudaczników.