Aktywne Wpisy
cat_in_hat +188
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
ZycieNaProbe +20
Cześć jestem Bartek, i to mój pierwszy post tutaj! Chciałem się podzielić nowym filmem z moim najnowszym wyzwaniem – 30 dni bez cukru 🍭❌. To część mojej serii 30-dniowych wyzwań, gdzie przez 30 dni próbuje rożnych rzeczy. Aktualnie pracuję nad wyzwaniem 10k kroków dziennie, ale już możecie zajrzeć do podsumowania poprzedniego wyzwania!
Macie pomysły, jakie kolejne wyzwania chcielibyście zobaczyć?
#cukier #dieta #zdrowie #odchudzanie #
Macie pomysły, jakie kolejne wyzwania chcielibyście zobaczyć?
#cukier #dieta #zdrowie #odchudzanie #
Mam takie poczucie jakby oni byli... nie wiem... brudni? Dlatego nie dziwię się reakcji faceta tej dziewczyny. Może on cierpiał na to samo co ja.
Jak sobie można z takim czymś radzić?
#s----------e #przemysleniazdupy #oswiadczeniezdupy #logikarozowychpaskow
@pav40 czytałam ostatnio badania, w których kiedy ludziom zaproponowano pójście na randkę z kimś, kto miał 4 partnerów 6 na 9 chciało iść na randkę, a kiedy dowiadywali się, że ta osoba miała ponad 60 partnerów już tylko 2 na 9 chciało się spotkać.
@aarahon a jest ktoś, kto nie lubi seksu? Jak można nie lubić ¯_(ツ)_/¯
Problem się pojawia kiedy takie osoby owszem lubią mieć wielu partnerów, ale już żeby się do tego przyznać to niekoniecznie.
Tu jest np. artykuł wyjaśniający dlaczego facetowi trzeba kłamać z iloma facetami się spało.
@Cztero0404: żaden nawet nie próbował, bo ona nadaje się tylko na ulicę, a takich nie wpuszcza się do domu
@WielkiNos: tam nic o kłamstwie nie ma.
Od tego są łoża śmierci. Nigdy nidy nic dobrego z tego nie wynika dla żadnej z płci.