Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu

https://wykop.pl/tag/logikarozowychpaskow

Moje drog… , tanie panie, zejdźcie na ziemie, bo kolorowo z wami nie jest.

O widzę komuś doopka pękła od nadmiaru kompleksów, że musi obrażać panie nawet te na wykopie, które nawet nie korzystają z Onetu i nie czytają badziewia na Wysokich Obcasach, ale wystarczy, że są płci żeńskiej więc im też się oberwie od zakompleksionego wykopeczka urażonego clickbaitami. Smutne ;*

#onet #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #heheszki
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlienFromWenus: czyli nie wiesz czy korzystają czy nie ale pod swoją tezę stwierdziłaś, że nie xDDD
druga kwestia- gdyby p0lki nie czytały takich artykułów, to najzwyczajniej w świecie nikt by ich nie pisał, bo by nie generowały wejść na stronę.
  • Odpowiedz
@witek027: ja nie korzystam, a post uderza we wszystkie różowe, więc logicznie idąc takich jak ja może być więcej.
A głównie korzystają z Onetu incele czytając clicbaity bo lubią czuć ból doopy i obrzydzać sobie kobiety niestworzonymi historiami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: idąc twoim tokiem myślenia, jeżeli ja "incel" nie czytam takich artykułów to takich jak ja może być więcej. Czyli incele też nie czytają takich clickbaitów.

obrzydzać sobie kobiety niestworzonymi historiami

Jeżdżę na zagraniczne wakacje i widzę jak się zachowują polskie kobiety. Prosty przykład z ostatnich wakacji. Leciały ze mną samolotem trzy młode laski, 2 bliźniaczki i ich koleżanka. Trafiliśmy do tego samego hotelu. Już pierwszego dnia zapoznały sobie 5
  • Odpowiedz
@witek027: jeśli nie jestem łatwa to nie mam i nie będę mieć opinii łatwej i mam w doopie czy ktoś jest na tyle inteligentny by nie wrzucać wszystkich do jednego worka czy na tyle tępy że dla niego posiadanie tzipy przez człowieka definiuje całe życie i poglądy danej osoby a p0lkami to sobie nazywaj kobiety w swoim otoczeniu co najwyżej, ciekawe czy będę zadowolone.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: pisząc poprzednie wpisy odnośnie moich obserwacji, nie miałem na myśli ciebie i nie uważam, że wszystkie polki to p0lki ale jak ktoś mnie ciśnie i wyzywa to nie będę pozostawał dłużny.
  • Odpowiedz