Aktywne Wpisy
Gilgamesz69 +60
źródło: 1000016367
Pobierz
M4rcinS +80
Jedna z użytkowniczek serwisu LinkedIn nagłośniła sytuację, do której doszło podczas podróży Flixbusem. Kobieta opisuje, że podróżowała autokarem do Poznania. W czasie jazdy doszło do niebezpiecznej sytuacji, ponieważ pojazd zderzył się z dziką zwierzyną. Prawdopodobnie był to łoś. Po uderzaniu autokar został uszkodzony. W przedniej szybie miała zrobić się duża dziura.
Pasażerowie pytali kierowcę autokaru Flixbusa, co w tej sytuacji, ten miał stwierdzić, że tylko wypali papierosa i pojazd rusza w dalszą
źródło: elastyczne-podejscie-do-procedur
Pobierz

A teraz odpowiesz na pytanie ilu tych wiosek spali Polacy do społki z ruskimi?
*z powodu Polaków i Rosjan
**śmierć w podpalonej stodole wraz ze zgwałconą poćwiartowaną żoną, kilku miesięcznym dzieckiem przebitym widłami i resztą Polaków z całej okolicy.
Reszta się zgadza.
@Towarzysz_Moskvin: co? xD
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Dosłownie pierwszy akapit o przebiegu
Niemniej doceniam tego desperackiego fikoła.
ogólnie to kiedyś na ciebie plułem bo miałem za typowego lewackiego trolla, ale teraz uważam że obecnie nie ma nikogo na tym portalu o tak szerokiej wiedzy w tematach
Jest naprawdę kolosalna różnica między zastrzeleniem polskich żołnierzy z pistoletu w tył głowy, a paleniem małego dziecka żywcem w snopku siana
nie zmienia to oczywiście faktu że czerwoni ruscy to także ludobójcy i zbridniarze
Nie wiem jak tam na prawnicy ale na lewicy wszyscy okopali się w swoich bezpiecznych banieczkach gdzie nie ma miejsca na jakąkolwiek wymianę poglądów a nic