mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
9
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
positive_mental_attitude
positive_mental_attitude
@mirko_anonim: lol tyle napisane, a same głupoty.
43
itsoverforme32445
@mirko_anonim

musimy sobie wywalczyć

Dalej nie czytam, enjoy z-------l dla p0lek w czasie kiedy zachodni incel nic nie musi p-----------u xD

@przegryw162cm @TestoDepot
23
BlackpillRAW
Podobnie jest z kobietami. Kobieta od razu jest wartościowa i ma każdego faceta którego chce. A ja jako facet nie mam wartości na rynku matrymonialnym, tylko muszę ją wypracować. Moja wartość to moje osiągnięcia, więc jeśli chce coś mieć to muszę się poświęcić i robić to co kobiety lubią i oczekują od faceta.

@mirko_anonim No super. Tylko, że osoby które znam mające duże sukcesy z kobietami czerpią dużą przyjemność i satysfakcję
12
P.....c
przeczytałem wybiórczo i rak niesamowity, nie marnujcie czasu na takie wysrywy
6
daro1
@mirko_anonim: Ile razy trzeba być odrzuconym żeby być tym mistrzem podrywu i ile odrzuceń wytrzyma psychika przeciętnego mężczyzny? Flirt to bardzo trudna sprawa i żadna szkoła tego nie uczy. Nie każdy może to opanować tak jak ci goście którzy świetnie sobie z tym radzą i dla nich to naturalne. Chyba mi nie powiesz że przez podchodzenie i uczenie się na błędach można to opanować i dojść do perfekcji bez błądzenia
5
CloudSpanner
@mirko_anonim: ok, który puas szuka frajerów na swój kurs?
3
Eugeniusz_Zua
@BlackpillRAW: przez to oraz dobry wygląd naturalnie wykształcają cechy narcystyczne, które później puasi próbują wciskać swoim klientom jako jakieś sztuczki z programu push pull legs czy sztywniutkie trzymanie ramy
3
9.....l
9.....l
3
Umcia_Umcia
@mirko_anonim taka ściana tekstu i same anegdoty zamiast konkretnych argumentów ( ͡º ͜ʖ͡º)
2
janburner
janburner
Ale konkluzja zawsze jest taka sama - facetów, którzy chcą aktywnie działać z kobietami jest bardzo mało, ponieważ kobiety są niesamowicie skomplikowanymi istotami. Potrzeba naprawdę sporo czasu, potu łez i odrzuceń aby być świetnymi podrywaczami lub radzić sobie w relacjach z nimi. Ale jak już popracujecie nad sobą to będziecie się wyróżniać i będziecie się dobrze czuć w towarzystwie kobiet, tworzyć z nimi satysfakcjonujące relacje a to wam masę szczęścia i spełnienia.
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
U.....k
@mirko_anonim: i kto to przeczyta xd
1
9.....l
9.....l
@Pozytywny_gosc: @Ulfric_Stormcloak Przeczytałem całość.
Tak gdzieś po 30% zaczyna powtarzać te same rzeczy, więc więcej się nie opłaca czytać.
1
U.....k
@92cel: dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Slavcel
@Umcia_Umcia

Niby tak, ale oni chociaż zarabiają na dojeniu frajerów i niekoniecznie wierzą w to co sami przekazują, liczy się głównie hajs i uznanie wśród mniej bystrych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
Little_Makak
@mirko_anonim: Napisz to ze swojego konta, TCHURZU, Ja anonimów nie czytam.
0
slabart12
@mirko_anonim: 'Czesto ci nizsi, brzydcy mieli lepsze wyniki niz wysocy i przystojni' Przypuszczam, ze watpie...
0
Umcia_Umcia
0