Wpis z mikrobloga

Podobnie jest z kobietami. Kobieta od razu jest wartościowa i ma każdego faceta którego chce. A ja jako facet nie mam wartości na rynku matrymonialnym, tylko muszę ją wypracować. Moja wartość to moje osiągnięcia, więc jeśli chce coś mieć to muszę się poświęcić i robić to co kobiety lubią i oczekują od faceta.

@mirko_anonim No super. Tylko, że osoby które znam mające duże sukcesy z kobietami czerpią dużą przyjemność i satysfakcję
  • Odpowiedz
Ale konkluzja zawsze jest taka sama - facetów, którzy chcą aktywnie działać z kobietami jest bardzo mało, ponieważ kobiety są niesamowicie skomplikowanymi istotami. Potrzeba naprawdę sporo czasu, potu łez i odrzuceń aby być świetnymi podrywaczami lub radzić sobie w relacjach z nimi. Ale jak już popracujecie nad sobą to będziecie się wyróżniać i będziecie się dobrze czuć w towarzystwie kobiet, tworzyć z nimi satysfakcjonujące relacje a to wam masę szczęścia i spełnienia.
  • Odpowiedz
@BlackpillRAW: przez to oraz dobry wygląd naturalnie wykształcają cechy narcystyczne, które później puasi próbują wciskać swoim klientom jako jakieś sztuczki z programu push pull legs czy sztywniutkie trzymanie ramy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ile razy trzeba być odrzuconym żeby być tym mistrzem podrywu i ile odrzuceń wytrzyma psychika przeciętnego mężczyzny? Flirt to bardzo trudna sprawa i żadna szkoła tego nie uczy. Nie każdy może to opanować tak jak ci goście którzy świetnie sobie z tym radzą i dla nich to naturalne. Chyba mi nie powiesz że przez podchodzenie i uczenie się na błędach można to opanować i dojść do perfekcji bez błądzenia
  • Odpowiedz