Aktywne Wpisy

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz
vieniasn +190
przez te dwa dni uważajcie na siebie widzowie zarówno piesi jak i zmotoryzowani bo wyjeżdżają dziadki które jeżdżą raz lub dwa w roku i oni nie mają pojęcia co się dzieje ani że mają czerwone światło ani że pieszego na pasach nie wolno potrącać

Fajnie. Wróciłem do "rodziny" na kilka dni. Ojca nie znam, a matka nawet się nie zapytała czy zdałem semestr, ani mi nie pomagała. Dosłownie nie padło żadne "co słychać" i przez 9 miesięcy nigdy nie zadzwoniła co u mnie słychać. Siedzę teraz w domu sam, mijamy się z dnia na dzień i to tyle jeśli chodzi o rodzinną atmosferę. W przeszłości było podobnie odnośnie świadectw i innych rzeczy.
W takiej sytuacji to wręcz wypadałoby iść do sądu w celu egzekucji alimentów. Przecież to jakby była obca kobieta.
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Tytanowy_Lucjan mam udowodnione i miałbym kolejne dowody na to. Czemu wracam? Przyjechałem zabrać kilka rzeczy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: zbieraj na zaś.