Wpis z mikrobloga

@WH40K: Jak nie było, co ty dajesz xD
To co się zmieniło, to że teraz po jakimś czasie nie możesz usunąć sam komentarza pod wpisem. A usuwanie komentarzy innym pod twoim wpisem było chyba od początku mirko, bo to w sumie jedno z założeń mikroblogowania, że możesz w pewien sposób moderować to, co jest pod twoimi wpisami
  • Odpowiedz
@krucjan: no tak, ale ogranicza to dyskusję. Mirko to nie tylko wrzucanie komentarzy albo wrzutek, ale często komentarze działają jak rozmowa. Mogę nie chcieć żeby wisiały na wieki wieków amen. Całkowicie też olewam pytania dotyczące mojej (wąskiej) dziedziny albo mojego (małego) rodzinnego miasta - mogłabym pomóc, ale po co, jak ktoś kiedyś lurkując mój profil będzie mógł mnie potencjalnie zidentyfikować. Moim zdaniem zabija to dyskusje
  • Odpowiedz
@Faraluch z hejto s----------m szybko jak się skapnąłem, że nie można usuwać wpisów powyżej 1h. Tutaj komentarze to trochę co innego, ale i tak w złą stronę to idzie.
  • Odpowiedz
@Faraluch: i bardzo dobrze, że nie można kasować komentarzy. Nic tak nie wkurzało jak powrót do dyskusji następnego dnia czy pod wieczór, a tu co drugi komentarz usunięty i nie wiadomo, o co chodzi. Prywatne rzeczy możesz sobie pisać na pw. Jeszcze gorsi są autorzy, którzy kasują całe wpisy, pod którymi Mirki się produkowały i tłumaczyły skomplikowane zagadnienia.
  • Odpowiedz