Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
MamByleJakiNick +72
Przyszedłem się pochwalić, IKE założyłem w połowie grudnia 2025, wrzuciłem 2x dostępny limit i obecnie taki wynik (⌒(oo)⌒)
Spora część(~40%) to XTB które przerzuciłem z zwykłego portfela ze względu na dywidendę, ale i tak cieszy
#gielda
Spora część(~40%) to XTB które przerzuciłem z zwykłego portfela ze względu na dywidendę, ale i tak cieszy
#gielda
źródło: temp_file3619905473340323934
Pobierz

źródło: FB_IMG_1688621860664
PobierzCzłowieka odważnego, skromnego i niepamiętliwego wobec bliźniego swego. Brakuje fenomenu socjologicznego! Ileż rzeczy można było mu przypisać podczas tej kariery? Że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów. Że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wykonawcą 711 połączeń wielkiej nadziei. Zaczynał jako idol kryzysowy, który miał nas prowadzić jako ambasador wspaniałego skoku cywilizacyjnego do Europy. Fenomen społeczny. Przecież my, dzięki tym billingom, żyliśmy
źródło: zrzut-ekranu-2023-06-12-o-22-05-40
Pobierz@thority: przeczytane głosem Szarana, jednym tchem... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ehhhhh, płakać mi się chcę...
I pewnie to będzie Portugalia xD