Aktywne Wpisy

rozowypasiak +129
Oddajcie mi stary dobry wykop! Coście z tym portalem uczynili ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Główna to jakiś dramat - fake newsy i clickbaitowe tytuły jak z portalu na O, a podobno kiedyś byli tu świadomi użytkownicy, którzy nie dają sobie wciskać kitu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #pdk
Mirko świeci pustkami, a jak już ktoś coś ośmieli się coś dodać, to spora część komentarzy jest
Główna to jakiś dramat - fake newsy i clickbaitowe tytuły jak z portalu na O, a podobno kiedyś byli tu świadomi użytkownicy, którzy nie dają sobie wciskać kitu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #pdk
Mirko świeci pustkami, a jak już ktoś coś ośmieli się coś dodać, to spora część komentarzy jest
źródło: 423fa2d3e7f611b757981b1bf3ce63f2ccafda0306b2c810f64642f4f95accc8
Pobierz
michal1498 +8
Jakie macie powody by żyć?
#przegryw
#przegryw

źródło: FB_IMG_1688621860664
PobierzCzłowieka odważnego, skromnego i niepamiętliwego wobec bliźniego swego. Brakuje fenomenu socjologicznego! Ileż rzeczy można było mu przypisać podczas tej kariery? Że można w życiu wygrać ewidentnie bez układów. Że jest człowiekiem rzetelnym, solidnym, posłańcem wielkich wiadomości, wykonawcą 711 połączeń wielkiej nadziei. Zaczynał jako idol kryzysowy, który miał nas prowadzić jako ambasador wspaniałego skoku cywilizacyjnego do Europy. Fenomen społeczny. Przecież my, dzięki tym billingom, żyliśmy życiem
źródło: zrzut-ekranu-2023-06-12-o-22-05-40
Pobierz@thority: przeczytane głosem Szarana, jednym tchem... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ehhhhh, płakać mi się chcę...
I pewnie to będzie Portugalia xD