Poranny domoprac i popołudniowy powrót z pracy prosto po #squadratinhos. Yr i Windy zapowiadały deszcz dopiero ok. 20:00, przemoczony byłem już ok. 18:40, tyle warte te prognozy ;) Z racji burzy i ulewy odpuściłem dalszą jazdę. Wyjechałem z lasu i szczęśliwie napatoczył mi się przystanek na środku drogi pomiędzy wioskami, więc nie wymoczyło mnie jeszcze bardziej, a nawet autobus, który jeździ raz na jakieś 2 godziny, objawił mi się po ok. 10 minutach - podjazd parę przystanków poza burzę i powrót do domu w lekkim deszczu, na co już nawet garmina nie odpalałem... Ale najważniejsze 4 kwadraciki z zaplanowanych udało mi się zebrać.
Kolejne byczkowanie lachów przez ukraińskich braci. Nie dość, że w Krakowie to ukrainiec kopał to jeszcze tutaj, no nic lata 90 wracają. #ukraina #wojna #rosja
zrobiłem sobie basen na działce, ustawiłem tryb pompy na turbo aby grzał ciągle na 32 stopnie xD dzisiaj przyszedł rachunek za prąd za ostatnie 8 tyg... 6600 zł xD w tym oczywiscie dom ale #!$%@? nie tyle. kurde czasem warto sie zapoznac jednak z poborem mocy urzadzenia widze xd
Poranny domoprac i popołudniowy powrót z pracy prosto po #squadratinhos. Yr i Windy zapowiadały deszcz dopiero ok. 20:00, przemoczony byłem już ok. 18:40, tyle warte te prognozy ;)
Z racji burzy i ulewy odpuściłem dalszą jazdę. Wyjechałem z lasu i szczęśliwie napatoczył mi się przystanek na środku drogi pomiędzy wioskami, więc nie wymoczyło mnie jeszcze bardziej, a nawet autobus, który jeździ raz na jakieś 2 godziny, objawił mi się po ok. 10 minutach - podjazd parę przystanków poza burzę i powrót do domu w lekkim deszczu, na co już nawet garmina nie odpalałem... Ale najważniejsze 4 kwadraciki z zaplanowanych udało mi się zebrać.
#rowerowyrownik #gravel #esker
Skrypt | Statystyki