Aktywne Wpisy

Inevera +377
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Herbalizer +28
Lvl 47 here, mocno związany z językiem polskim, ciężko mi będzie o pracę za granicą, ale nic to, jeżeli osiłek wygra - pakuje żonę i wyjeżdżam. Nie zamierzam mieszkać w kraju, w którym szansę ma wygrać takie indywiduum. W głowie mi się to nie mieści, że prawie 20 mln Polaków ma tak zaburzone postrzeganie dobra/zla.

Zauważyłam u siebie pewną tendencję. Wszyscy faceci, z którymi miałam bliższą styczność mieli w sobie coś z czarnej triady.
Z jednej strony chciałabym dobrego, ciepłego faceta, a z drugiej strony prawdziwe emocje i pożądanie potrafią wzbudzić tylko ci pierwsi i pomimo że jestem świadoma, co obiektywnie byłoby dla mnie lepsze, to mam wrażenie, że zakochać szczerze mogę się tylko w tych "niedostępnych”.
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ewolucyjnie to się chyba średnio sprawdza skoro taka niewiasta kończy sama z gowniakiem, a nie czekaj... kapitan państwo jak mogłem o tym zapomnieć... I potem te geny przechodzą dalej...
@mirko_anonim: idź się leczyć psychiatrycznie (terapia), bo zjebiesz sobie życie
i to nie są żarty
──────────
@mirko_anonim: Brzmi jak dobry materiał na stałą partnerkę. xD
@mirko_anonim: bo jestes jak kazda baba HOra na lep
@mirko_anonim: gardze wami dpdajki
a potem "Alfa zapłodni, beciak wychowa. Natura.". (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wielcypolacy #cytatywielkichludzi #bigkahunadick
Może jestem nieobiektywna, ale uważam że tak, jestem dobrym materiałem. Może brzmi jakbym nie wiadomo ile się pukała, ale miałam 6 przygodnych facetów i łącznie uprawiałam s--s 43 razy (zanim weszłam w stały związek). A mam 29 lat. Mój obecny chłopak jest już na całe życie, jestem wierna, nie brałam nic do buzi, używałam zabezpieczeń. Jestem partnerską partnerką. Opiekuję
@mirko_anonim: Mylisz zakochanie z miłością. Ale być może z czasem Ci przejdzie.
@mirko_anonim: Czyli nie dość, że oziębła seksualnie do tego stopnia, że żeby coś poczuć to chad ją musi spontanicznie wygrzmocić za Biedronką, to jeszcze prowadząca księgowość swojego życia seksualnego. A do tego myje broszkę po pukaniu. Posypał ci się ten troll. A jeśli nie trolujesz, to nie jesteś obiektywna tylko zaburzona i niedojrzała.
To nie księgowość, tylko normalne zapiski w obrębie dni płodnych i ewentualnej ciąży, pilnowania czy nie była wyrzygana antykoncepcja. Twoja opinia nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Dla mnie ty jesteś zaburzony i zboczony.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo