Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zauważyłam u siebie pewną tendencję. Wszyscy faceci, z którymi miałam bliższą styczność mieli w sobie coś z czarnej triady.
Z jednej strony chciałabym dobrego, ciepłego faceta, a z drugiej strony prawdziwe emocje i pożądanie potrafią wzbudzić tylko ci pierwsi i pomimo że jestem świadoma, co obiektywnie byłoby dla mnie lepsze, to mam wrażenie, że zakochać szczerze mogę się tylko w tych "niedostępnych”.
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Tak jesteś biologicznie zaprogramowana. Tak samo jak faceci, którzy cenią piękno, młodość i czystość u kobiety. Tak samo kobieta ceni sobie cechy mrocznej triady, czyli tak zwani "bad boye"
  • Odpowiedz
@PEKLONIKON:
Ewolucyjnie to się chyba średnio sprawdza skoro taka niewiasta kończy sama z gowniakiem, a nie czekaj... kapitan państwo jak mogłem o tym zapomnieć... I potem te geny przechodzą dalej...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja z badboyami lubiłam s--s, ale tylko przygodny, bo jak chcieli związku to oczekiwali seksu regularnie, a ja lubię na spontana, nigdy nie wiadomo kiedy mi się zachce. Oprócz seksu nie mieli nic do zaoferowania. Więc do życia wolę normalnego chłopaka, ale też ciężko znaleźć bo wielu oczekuje seksu, ale mój obecny na szczęście też ma małe potrzeby.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Pharos

Brzmi jak dobry materiał na stałą partnerkę. xD

Może jestem nieobiektywna, ale uważam że tak, jestem dobrym materiałem. Może brzmi jakbym nie wiadomo ile się pukała, ale miałam 6 przygodnych facetów i łącznie uprawiałam s--s 43 razy (zanim weszłam w stały związek). A mam 29 lat. Mój obecny chłopak jest już na całe życie, jestem wierna, nie brałam nic do buzi, używałam zabezpieczeń. Jestem partnerską partnerką. Opiekuję
  • Odpowiedz
łącznie uprawiałam s--s 43 razy

@mirko_anonim: Czyli nie dość, że oziębła seksualnie do tego stopnia, że żeby coś poczuć to chad ją musi spontanicznie wygrzmocić za Biedronką, to jeszcze prowadząca księgowość swojego życia seksualnego. A do tego myje broszkę po pukaniu. Posypał ci się ten troll. A jeśli nie trolujesz, to nie jesteś obiektywna tylko zaburzona i niedojrzała.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Pewnie jesteś z patologicznej rodziny. Jakbyś miała normalną to by cię tacy nie podniecali. Mnie bandyci, psychole, agresywne typy, narcyzi odpychają. Pociągają mnie mili i grzeczni faceci. No ale miałam normalnego ojca. Jak nie ma ojca w życiu córki to tak się dzieje...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz