Wpis z mikrobloga

@Xefirex @Kuntakinte45: Oczywiście, że są. Nawet sam takim byłem, ale niestety to jest kropla w morzu januszów-biznesu ja bym proponował zrobić jak sugeruje @programista15cm może tam trochę zapłacisz, ale to będzie parę stówek a nie później pół auta do remontu. @albadorap Tutaj nie trzeba być jasnowidzem absolutnie wystarczy wjechać na kanał w warsztacie a niestety tutaj w Polsce często nawet z takimi pierdołami bywa problem.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 o czym ty mowisz? jak na kanale sprawdzisz czy panewki nie są wydarte i za chwilę się któraś nie obróci? jak sprawdzisz na kanale czy klapy wirowe zaraz się nie oderwą i wpadną w silnik? jak sprawdzisz na kanale luz na wirniku turbiny? jak na kanale sprawdzisz czy rozrząd zaraz się nie zerwie? jak sprawdzisz czy pompa wysokiego ciśnienia nie rzuca opiłkami do układu paliwowego? jak sprawdzić na kanale, czy zaraz
  • Odpowiedz
@Cztero0404 na kanale to sobie można poświęcić latarka na zawieszenie i co najwyżej poszukać wycieków, ale to akurat są tanie naprawy w porównaniu do tego co opisałem wyżej, czego nie da się w łatwy sposób zdiagnozować, ani sprzedawca ani kupujący nie ma szans na wykrycie tych problemów dopóki coś nie klęknie, bo są to sytuacje, które nie dają żadnych oznak wcześniej
  • Odpowiedz
@Cztero0404 panie jaki kanał, jakie oglądanie samochodu od spodu. Szysko igła, siadać i jechać. Co chce Pan sprawdzić? Nieee ja to nie mam czasu. Nie zawracaj pan dupy. Bierzesz czy nie? - typowa odpowiedź handlarzy na pytanie czy można sprawdzić auto xD
  • Odpowiedz