Aktywne Wpisy
mistejk +264
OCIEBATON +134
Kolejny raz to powtórzę
Mi życie #!$%@?ł dług rzędu 40 tysięcy złotych
A codziennie okazuje się, że takimi pieniędzmi to się pisowcy podcierali....
Niepojęte jest to dla mnie
Powinni takich wieszać publicznie aby już nigdy nikt nie pomyślał o zakładaniu zorganizowanej grupy przestępczej
#sejm #polityka #zalesie
Mi życie #!$%@?ł dług rzędu 40 tysięcy złotych
A codziennie okazuje się, że takimi pieniędzmi to się pisowcy podcierali....
Niepojęte jest to dla mnie
Powinni takich wieszać publicznie aby już nigdy nikt nie pomyślał o zakładaniu zorganizowanej grupy przestępczej
#sejm #polityka #zalesie
#psychologia #depresja #nerwica #fobiaspoleczna #leki #psychiatria #psychiatryk #tworki #szpitalpsychiatryczny #psycholog
@Kociepochodnie: no nie wiem...ona miala sie hajtac i na slub zapraszac ( i tak bym na niego nie poszedl). wiec tak troche glupio wyszlo. Ale z 2 strony sama sie 2 raz tez nie odezwala , wiec pewnie postawila kreske na mnie
@Infiniti46: Nie ma.
A jak ktoś ma depresję to niech o tym powie zamiast tylko pod nosem mruczeć. Może też dostanie obowiązki na swoją miarę
A jeżeli masz na myśli osoby które nie nadają się do żadnej pracy, i nikomu nie mówią o depresji, to może spróbować NEET, póki rodzice żyją
Jak mam srake to tez tego nie widać dopóki sam nie powiem. Skąd ludzie maja się dowiedzieć, ze mam srake fioletowa dopóki z kimś o tym nie porozmawiam?
Depresja nie zwalnia z myślenia XD
Nie zrzucaj odpowiedzialności za swoje niepowodzenia na depresje.
Jesteś niezorganizowany, cała tajemnica.
To jest tylko TWOJA wina, świadoma decyzja.
O takich dyletanckich #!$%@? jak ty jest post opa. Ha tfu.
Słyszysz, @Infiniti46? Kup se ładny
@Infiniti46: Myślę że bardziej brak zrozumienia. Nie mam depresji od dziecka, pamiętam szczęśliwe czasy i myślę że wtedy jakbym przeczytał o depresji i tak bym nie zrozumiał jakie to uczucie.
Problemy to są jak stracisz pracę, masz kredyt rodzine.
Albo widzisz jak Twój bliski umiera a Ty tylko bezsilnie patrzysz.
A nie wtedy jak w swoim wycofaniu nie odpowiedziałeś " cześć" jakiejś dupie.
Problemy dopiero przyjdą, i zgniotą takie owady jak OP, jak teraz sobie nie radzą, Motylku.
Dobre czasy tworzą słabych ludzi.
Bardzo słabych.
To niech zdycha. Gdzie widzisz problem, motylku?