Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bycie samotnym jest po prostu trudne, tym bardziej, że im dalej w życie tym ciężej poznać nowych znajomych, a kontakt ze starymi się urywa. Większość wakacji, aktywności i tak odpada, bo po jakimś czasie robienie czegoś samemu nie ma sensu. Nie chce mi się samemu chodzić do aquaparku, escape roomu, jechać na wakacje. Niestety samotność jest wyniszczająca
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Powiem ci prawdę. Odkąd poznaję podczas różnych aktywności zespołowych samotne osoby to nie dziwi mnie że są same. Ich zachowanie to zwykle próby udowodnienia czegoś towarzystwu co każdy z tego towarzystwa ma w dupie. Trudno ich słuchać i jeszcze trudniej spędzać z nimi czas.

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Nic nie robienie jest najłatwiejsze. Opisujesz tych "znajomych" jakbyś podglądał ich przez kamerkę w domu. Może to gdzieś się powinno zgłosić? Może im powiedz co o nich myślisz to przestaną sobie zawracać tobą dupę i będziesz mógł być naprawdę sam. Dramat jak można obrabiać komuś tyłek w ten sposób xd

• Odpowiedz
Ja np. nie znam nikogo w mieście, w którym mieszkam

@Reretos: ale to nie wynika z braku ludzi dookoła tylko z Twojego upośledzenie społecznego. Masz tysiace ludzi na wyciągnięcie ręki tylko nie umiesz nawiązać i utrzymać relacji... I jeszcze ludzisz sie ze różowa to zmieni?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Im dłużej chłop jest starym kawalerem tym bardziej dziczeje, a później robi się kompletnie wypłoszem w kontaktach z płcią przeciwną.
Ale podoba mi się to co silva zawsze powtarza, zarabianie pieniędzy jest łatwe, wystarczy tylko znaleźć siedem źródeł dochodu, najtrudniej jest znaleźć dobrą kobietę.
  • Odpowiedz