Aktywne Wpisy
Supernowa +17
Pielegniarka w szpitalu weszła do łazienki w pokoju, w ktorym jestem tylko ja i mimo, ze widziala, ze SIKAM, to staneła w drzwiach i spokojnym glosem powiedziala "jak już pani skonczy załatwiać potrzeby, to prosze posprzatac na stoliku i wyrzucic stamtad niepotrzebne rzeczy"
Czuję się poniżona i trochę zmolestowana, naprawde psychicznie siada to na łeb
Czuję się poniżona i trochę zmolestowana, naprawde psychicznie siada to na łeb

maria_kiribati +126
Uprzejmie prosi się o niezgnatanie pajaków
źródło: 6d6d901834ea2839931ef790d47efc26a97e40511e0c0c6b5158c9af4cfbdf61
Pobierz

źródło: temp_file3026032888454368017
Pobierz@NordAzazel: przecież w skali rockstara zarobku z tego będzie znikomo. Ale za to jaki rozgłos, ile komentarzy że golą debili itp. To o to chodzi, i ten szum się przełoży na dużo większe zyski niż jakieś tam drobne od paru idiotów ¯\(ツ)/¯
tutaj chodzi o taki mechanizm jak w tym starym dowcipie co typek sprzedawał 3 arbuzy po 10zł albo 1 arbuz za 3 zł. I ludzie od niego kupowali 3 arbuzy po 3zł, czyli placili 9zł i się cieszyli, że go okantowali, a typek tylko liczył hajs za sprzedane arbuzy.
tutaj możesz zapłacić i obejrzeć teraz, albo za darmo obejrzeć za 6h, oczywiste jest
@3Djdjfjw482: dokładnie o to mi chodzi. Robią sztuczne zamieszanie, jakieś niby wykupywanie wcześniejszego oglądania, żeby ludzie się tym flexowali - obojętnie czy popierali czy krytykowali. Robi się hałas i więcej osob dowie się o tym i obejrzą ten trailer czy co to tam jest
Frajer jest po to, żeby go doić
Przecież to tylko 6h. Można przecież poczekać xD
@NordAzazel: Na frajerach świat się opiera
Jedno trzeba im przyznać, zbudowali markę, od której ludzie się ewidentnie uzależnili. Sam wychowałem się na GTA i
@NordAzazel ale to Netflix poprosił o to.
Ogólnie jak zawsze. Kilka roszczeniowych biedaków jak zawsze podnosi argumenty z d--y o to, że zobaczą filmik parę minut później.
I kilku płacze, że płytek nie będzie.
To i tak dla wydawców żaden target, niech giną.