Wpis z mikrobloga

@NordAzazel: powiem więcej, ci idioci kupią wersję wirtualną (sam kod), pudełkową premium (tą z kodem zamiast płytki), upgrade do ps6, upgrade do ps6 pro i pewnie coś jeszcze wpadnie po drodze. Potem nie dziw się, że np Sony wywala nośniki fizyczne dla kontroli cen skoro większość graczy to kompletne imbecyle
  • Odpowiedz
Golą debil aż miło

@NordAzazel: przecież w skali rockstara zarobku z tego będzie znikomo. Ale za to jaki rozgłos, ile komentarzy że golą debili itp. To o to chodzi, i ten szum się przełoży na dużo większe zyski niż jakieś tam drobne od paru idiotów ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@kubako: jestem fanem GTA od zawsze. Planowałem już machnąć ręką i kupić na playstation, a potem jeszcze raz na PC (granie w gta na padzie u mnie nie przejdzie). Po ostatnich praktykach rockstara, to sobie poczekam na wersje pc. Zresztą, już to oczekiwanie kilkunastoletnie na kolejną część, to jest ładny cyrk.
  • Odpowiedz
@3Djdjfjw482: rockstar wzruszył się twoją historią ¯\(ツ)/¯

tutaj chodzi o taki mechanizm jak w tym starym dowcipie co typek sprzedawał 3 arbuzy po 10zł albo 1 arbuz za 3 zł. I ludzie od niego kupowali 3 arbuzy po 3zł, czyli placili 9zł i się cieszyli, że go okantowali, a typek tylko liczył hajs za sprzedane arbuzy.

tutaj możesz zapłacić i obejrzeć teraz, albo za darmo obejrzeć za 6h, oczywiste jest
  • Odpowiedz
@kubako: ja pisze ogólnie, nie tylko o tym trailerze. Gdyby nie wykop, to bym nawet nie wiedział, że taki ma się pojawić. Od czasu jak przeciągają tą premierę + teraz jeszcze ubijają wydania fizyczne, mam totalnie wywalone na tą grę. Kiedyś kupię, ale nie zarobią na mnie tyle ile by mogli.
  • Odpowiedz
Gdyby nie wykop, to bym nawet nie wiedział, że taki ma się pojawić.

@3Djdjfjw482: dokładnie o to mi chodzi. Robią sztuczne zamieszanie, jakieś niby wykupywanie wcześniejszego oglądania, żeby ludzie się tym flexowali - obojętnie czy popierali czy krytykowali. Robi się hałas i więcej osob dowie się o tym i obejrzą ten trailer czy co to tam jest
  • Odpowiedz
@wfyokyga: To nawet nie będzie zwiastun gry, tylko zwiastun zwiastunu, czyli coś co byłoby wyśmiane jeszcze kilka lat temu, nie mówiąc o kilkunastu. Czli na netflixie w dużym skrócie pojawi się documentary na temat Rockstara i ich prac nad kolejnym trailerem do GTA VI, nawet nie samej rozgrywki a kolejnego trailera XDD

Jedno trzeba im przyznać, zbudowali markę, od której ludzie się ewidentnie uzależnili. Sam wychowałem się na GTA i
  • Odpowiedz
@wfyokyga: ale p---------e tu głupoty bez żadnego researchu - materiały z Netflixa będą mogły być streamowane na YT w momencie premiery na samym netflixie - nie będzie żadnych copyrightsów i już to potwierdzili. Nikt nie każe nikomu wykupywać subskrypcji, same użycie Netflixa to raczej po to by trafić do większej grupy odbiorców i też tej nie związanej z grami. Ale się polaki musiały zesrać, bo uolaboga każo płacić za trailer
  • Odpowiedz
  • 0
@wfyokyga: ludzi już p------o, że robią dramat o 6h

@NordAzazel ale to Netflix poprosił o to.

Ogólnie jak zawsze. Kilka roszczeniowych biedaków jak zawsze podnosi argumenty z d--y o to, że zobaczą filmik parę minut później.
I kilku płacze, że płytek nie będzie.
To i tak dla wydawców żaden target, niech giną.
  • Odpowiedz