Aktywne Wpisy

curiousboi +112
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Highland3r +5
źródło: temp_file5708163514945436715
Pobierz

Gdy wchodzę teraz na swoją domenę to wyskakuje błąd "Ta witryna jest nieosiągalna, DNSPROBEFINISHED_NXDOMAIN". Strona działa na danych mobilnych oraz na VPN. Znajomi co mają tego samego ISP również mówią że im nie działa po wifi strona. Czasami otwiera się strona z czerwonym tłem "wchodzisz na stronę wprowadzającą w błąd".
Kontaktowałem się z supportem, mówią że u nich działa i wszystko jest ok. ISP mówi to samo że jest wszystko ok.
Nie wiem co robić.
Czy ktokolwiek ma jakieś pomysły?
#informatyka #technologia #internet #stronainternetowa #wordpress #programowanie #pytaniedoeksperta #pomocy
A na przyszłość podawaj domenę jak o coś pytasz. Sto razy łatwiej można to wtedy zweryfikować